DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi’nden anlamlı etkinlik BÜYÜKLERİNE ÖRNEK OLDULAR

Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi’nden anlamlı etkinlik

BÜYÜKLERİNE ÖRNEK OLDULAR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Değirmendere’de hizmet vermekte olan Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte düzenledikleri etkinlik ile farkındalık yarattılar.

Her insan bir engelli adayıdır

Değirmendere’de hizmet vermekte olan Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Kurucu Yaşar Özkurt, Müdürleri Derya Öztürk, öğretmenleri Tülay Özak, Kübra Baldır  ve Yeşim Karakoyun ile birlikte düzenledikleri program ile  3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık etkinliğine imza attılar. Minik öğrenciler kendi elleriyle “en büyük engel sevgisizliktir” yazılı afiş hazırladılar. Ayrıca minik öğrencilere bedensel ve görme engelli vatandaşları daha iyi anlayabilmeleri ve anlayabilmeleri için Bedensel ve görme engelli olmanın nasıl bir duygu olduğu anlatıldı.

Minik öğrencilere engelli bireylerin yaşadıkları sıkıntılar aktarıldı

Minik öğrenciler günün anısına hazırladıkları “her insan bir engelli adayıdır” yazılı pano önünde bedensel ve görme engelleri daha iyi anlayabilmeleri adına farkındalık yarattılar. Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdiresi yaşar Öztürk gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında verdiği bilgide, “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlanacak değil farkındalık yaratılacak bir gündür bu nedenle bizlerde  öğrencilerimize engelli bireylerin yaşadıkları sıkıntıları aktarabilmeyi amaçladığımız bir takım etkinlikler yaptık. Unutulmamalı ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bu nedenle öğrencilerimize topluma faydalı ve saygılı birer birey olmalı amacıyla eğitim veriyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.