DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Minik öğrenciler futbolu çok sevdi

Minik öğrenciler futbolu çok sevdi

İlçemizde hizmet vermekte olan Portakal Çiçeği Anaokulu öğrencileri,  Gölcükspor altyapı koordinatörü İsak Bağçiçek ve sporcuları ile bir araya geldi. Minik öğrenciler futbol nedir, saha, hakemler ve kuralları ile ilgili küçük bilgiler aldıktan sonra küçük kale vuruşları yaptılar. Oldukça eğlenceli vakit geçiren minik öğrenciler futbolu oldukça sevdi.

Küçük kale vuruşları yaptılar

Beden Eğitimi Öğretmeni Esra Giden Yılmaz’ın projelendirdiği her ay bir spor branşı öğreniyorum kapsamında minikler Gölcükspor futbol altyapı antrenör ve sporcularıyla buluştu. Gölcükspor altyapı koordinatörü İsak Bağçiçek ve sporcuları futbol nedir, saha, hakemler ve kuralları ile ilgili küçük bilgiler aktardılar. Küçük kale vuruşları yapan çocuklar harika vakit geçirdiler.

“Program her ay farklı bir spor dalıyla devam edecek”

Portakal Çiçeği Anaokulu Kurucu Müdiresi Derya Akyol ve öğretmenleri antrenör ve sporculara katılımlarından duydukları memnuniyeti bildirerek teşekkür belgelerini taktim etti. İsak Bağçiçek Gölcükspor flama ve bayraklarını okul kurucusuna taksim etti. Portakal Çiçeği Anaokulu Kurucu Müdiresi Derya Akyol,  “Çocukların ilgi ve yeteneklerini keşfetmeleri farkındalıklarını arttırmak amacıyla başlatılan program her ay farklı bir spor dalıyla devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.