DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Özer Kardeşler Rot & Balans’tan yeni hizmet AKÜ SATIŞLARI BAŞLADI

Özer Kardeşler Rot & Balans’tan yeni hizmet

AKÜ SATIŞLARI BAŞLADI

İlçemizde 2016 yılında Eski Sanayi Sitesinde hizmet vermeye başlayan ve güler yüzlü uzman kadrosuyla Yeni Sanayi Sitesi E6 Blok 11/6 E/3 adresinde hizmet vermeye devam eden Gölcük Özer Kardeşler Rot& Balans’tan yeni bir hizmet. Gölcük Özer Kardeşler Rot& Balans’ta akü satışları başladı.

Güler yüzlü uzman kadrosuyla

Yeni Sanayi Sitesi E6 Blok 11/6 E/3 adresinde güler yüzlü uzman kadrosuyla hizmet vermekte olan Özer Kardeşler Rot & Balans yeni bir hizmet anlayışıyla akü satışlarına başladı. müşterilerinden gelen yoğun talep doğrultusunda akü satışlarına başladıklarını ifade eden Özer Kardeşler Rot & Balans sahibi Ali Özer gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını ifade etti. Bosch, Powercell ve Mutlu akü satışı, değişimi ve dolumu yaptıklarını ifade eden Özer, istenildiği takdirde diğer marka akülerinde temin edildiğini belirtti.

Müşteri memnuniyetinin her şeyin önünde

Akü satışı ile hizmet ağını genişleten Özer Kardeşler Rot& Balans Servisi’nde LastikPark güvencesiyle satın alınan her lastiğin sökme takma ve değiştirme işlemlerini tecrübeli elemanlarıyla yapılmaktadır. Yeni donanım ve araçlarla en iyi hizmetin sunulduğu Özer Kardeşler Rot& Balans Servisi’nde ayrıca  rot ayarı, balans ayarı, far ayarı, jant düzeltme, nitrojen dolumu hizmetinin yanı sıra lastik ve jant hizmeti sunulmakta.  Müşteri memnuniyetinin her şeyin önünde geldiğinin bilincinde güler yüzlü uzman personeliyle ferah bir ortamda, en uygun çözüm en kısa zamanda sunularak karşılanmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.