DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMA Vakfı Gölcük olarak 45 sınıfta 1083 çocuğa ulaşıp DOĞAYA DOKUNMALARINA ARACI OLACAKLAR

TEMA Vakfı Gölcük olarak 45 sınıfta 1083 çocuğa ulaşıp

DOĞAYA DOKUNMALARINA ARACI OLACAKLAR

TEMA Vakfı Gölcük Şube Başkanı Melahat Aşıkoğlu,  Bu yıl İş Bankası sponsorluğunda gerçeklesen proje ile TEMA Vakfı Gölcük olarak 45 sınıfta 1083 çocuğa ulaşıp, doğaya dokunmalarına  aracı olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

“Türkiye Çöl Olmasın”

Hayrettin Karaca ve A. Nihat Gökyiğit tarafından 1992 yılında kurulan ve bugün milyonlarca gönüllüyle çalışmalarını aralıksız sürdüren TEMA Vakfı çalışmalarıyla büyük takdir topluyor. Anadolu’da yaşanmakta olan erozyon ve çölleşme tehlikesine kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla kurulan ve  “Türkiye Çöl Olmasın” sloganı toplumda büyük yankı uyandıran TEMA Vakfı, Gölcük Şubesi olarakta çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Melahat Aşıkoğlu başkanlığında çalışmalarına aralıksız devam eden TEMA Vakfı Gölcük Şubesi, 45 sınıfta 1083 öğrenciyle bir araya gelerek öğrencilerin doğaya dokunmalarına aracı olacaklar. 

Aşıkoğlu, “Umut yeşertiyoruz”

Gerçekleştirecekleri etkinlikler öncesi Piri Reis İlkokulu çok amaçlı salonunda projede gönüllü olan öğretmenler ile bir araya gelen TEMA Vakfı Gölcük Şube Başkanı Melahat Aşıkoğlu yaptığı açıklamada, “ Umut Yeşertiyoruz sloganı ile yeni bir projeye imza atıyoruz. Bu bağlamda TEMA Vakfı Gölcük olarak Piri Reis İlkokulu salonunda  Minik TEMA,  Yavru TEMA, Ortaokul TEMA ve  Lise TEMA programlarının uygulama esaslarını gönüllü proje öğretmenlerimizle paylaştık ve eğitim malzemelerini teslim ettik. Organizasyonda emeği geçen başta Piri Reis İlkokulu Müdürü Güven Kaya ve gönüllü öğretmenimiz Deniz Hanım ‘a çok teşekkürler. Projemiz kapsamında Gölcük’te 45 sınıfta 1038 öğrencimiz ile bir araya geleceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.