DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Trafik kurallarına köpekler uyuyor, insanlar ihlal ediyor

Trafik kurallarına köpekler uyuyor, insanlar ihlal ediyor

İlçemizde geçtiğimiz gün Mobil ışıklarda ortaya çıkan bir görüntü görenlerin dikkatini çekti. Kırmızı ışıkta bekleyen köpekler, trafik kurallarına uyarak, yeşil ışık yanana kadar yolun karşısına geçmedi. Aynı anda ise bazı vatandaşların yolun karşısına geçmesi dikkatlerden kaçmadı.

Köpekler bekledi, bazı vatandaşlar geçti

Gölcük Mobil, Işıklar Mevkii’nde ortaya çıkan bu görüntü birçok vatandaşın da dikkatini çekti. Kırmızı Işıkta vatandaşlarla birlikte yeşil ışığın yanmasını bekleyen köpekler, trafik kuralını ihlal etmedi. Bu durumu gören bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, köpekler vatandaşların ilgi odağı oldu. Aynı anda bazı vatandaşların ise kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmesi gözlerden kaçmadı. Yeşil ışık yandığında vatandaşların yanında yolun karşısına çıkan köpekler ise bazı vatandaşlara örnek oldu.

‘Bu durum bazı kişilere örnek olmalı’

Bu duruma bazı vatandaşlar, ‘Trafik ışıklarına tüm sürücüler gibi vatandaşlar da uymalı. Sokak köpeklerinin kırmızı ışıkta bekleyip, yeşil ışıkta yolun karşısına geçmesi bazı kişilere de örnek olmalı. Bizim için güzel bir görüntüydü’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.