DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeni Sanayi Sitesinde kış lastiği değişimi yoğunluğu

Yeni Sanayi Sitesinde kış lastiği değişimi yoğunluğu

Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan lastikçiler, Kış Lastiği dönemi başlaması nedeniyle oldukça yoğunlar.

1 Aralık itibariyle başlayan ve 1 Nisan tarihi itibariyle sona erecek olan kış lastiği uygulaması şu an için sadece ticari araçlara zorunlu olsa da normal araçlarında kış lastiği kullanması oldukça önemli olduğunu ifade eden lastikçiler, kış lastiği uygulaması öncesinden yoğunluk yaşamaya başladıklarını ifade eden lastikçiler bu yoğunluğun Ocak ayına kadar devam edeceğini de belirttiler.

Hüseyin Özer, “Özellikle hafta sonu oldukça yoğunduk ve mesai çıkışlarında yoğun oluyoruz”

Özerler Oto Klinik sahibi Hüseyin Özer, “ Son gündür oldukça yoğunuz. Aslında kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta başlıyor ama bizde bir hafta öncesinden yoğunluk başladı. Özellikle hafta sonu oldukça yoğunduk ve mesai çıkışlarında yoğun oluyoruz.  Uzun yıllarıdır lastik otel hizmeti veriyoruz ve lastikleri lastik otelde olan araç sahipleri öncelikli olarak lastiklerini değiştiriyorlar. Lastik değişiminin yanı sıra kışlık lastik satışında da oldukça yoğun ilgi görüyoruz. LastikPark Yetkili Bayisi olarak dünyaca ünlü bütün lastik markalarını bünyemizde bulundurmaktayız. Şu anda kış lastiklerinde peşin fiyatına kredi kartına 4 ile 6 taksit imkanı sağlıyoruz. Lastik değişimi ve balans ayarı ücretimiz 80 ile 100 lira arası değişiyor. Bir aracın lastik değişimi ortalama 40 dakika sürüyor. Araç sahiplerinin sıkıntı yaşamamaları için telefonla randevu almalarını tavsiye ediyoruz. Telefon numaramız 0262 414 51 37 ve 0532 799 58 47” dedi.

Emin Özer, “Araç sahiplerinin kış lastiği konusunda hassas olmalarını tavsiye ediyoruz”

Özer Kardeşler Rot Balans sahibi Emin Özer, “ Bizde asıl yoğunluk Cuma gününden başladı ama son bir hafta 10 gündür güzel bir yoğunluk var. Lastik değişimi ve balans ayarını 80 liraya yapıyoruz. Lastik otel hizmetimiz devam ediyor ve otelde bulunan lastiklerimizin birçoğunu değiştirdik. Bunların dışında lastiklerini kendi saklayan ve değişim için getiren araç sahipleri de çoğunlukta. Şu anda güzel bir yoğunluk var ve bu yoğunluk Ocak ayına kadar devam eder diye düşünüyoruz. Özellikle kar yağışlarının başlamasıyla lastiklerini değiştirmeyen araç sahiplerinden yoğun talep göreceğiz diye düşünüyorum. Şu anda kış lastiği uygulaması ticari araçlarda zorunlu ama şehir dışına çıkışa izin verilmiyor. Bu nedenle araç sahiplerinin kış lastiği konusunda hassas olmalarını tavsiye ediyoruz.

Yasin Şahin, “25 Kasım’dan beri oldukça yoğunuz”

Gerçek Rot Balans sahibi Yasin Şahin, “  Normalde kış lastiği uygulaması 1 Aralık’ta başlıyor ama biz lastik değişimlerine 25 Kasım’da başladık ve o günden beri oldukça yoğunuz. Gerçek Rot Balans olarak çift yönlü çalıştığımız halde oldukça yoğunluk yaşıyoruz. Lastik değişimi ve balans ayarı fiyatı sabit olduğu için bide de 80 lira. Lastik değişimi 4 aşamalı olarak gerçekleşiyor. Araçtan sökülen lastiğin önce havası boşaltılıyor ve lastik janttan ayrılıyor, yeni lastiğin takılmasının ardından lastik şişiriliyor ve balans ayarı yapıldıktan sonra araca geri takılıyor. Bu işlem yaklaşık 40 dakika sürüyor. Lastik değişiminin yanı sıra kış lastiği satışlarında da oldukça yoğun bir ilgi var. Gerçek Rot Balan ailesi olarak müşterilerimizi en kısa zamanda memnun bir şekilde uğurluyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.