DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yılbaşının 80 Milyonluk büyük ikramiyesi BÜYÜK HAYALLER KURDUYUYOR

Yılbaşının 80 Milyonluk büyük ikramiyesi

BÜYÜK HAYALLER KURDUYUYOR

Milli Piyango İdaresi’nin Yılbaşı Özel Çekilişi için belirlediği 80 milyon liralık büyük ikramiyeye ilgi de büyük oluyor. Büyük ikramiyeye kavuşma hayali kuran vatandaş, İlçemizin merkezinde bulunan seyyar milli piyango bileti satıcılarından yılbaşı biletlerini almaya devam ediyorlar.  31 Aralık akşamı yapılacak çekilişte toplam ödülün 436 milyon lira dağıtılacak.

Toplamda 436 Milyon lira dağıtılacak

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce vatandaş heyecanla Yılbaşı çeyrek, yarım, tam milli piyango biletlerini almaya devam ediyor.  Bu yıl yapılacak olan çekilişte büyük ikramiyenin 80 milyon TL olması ise şans oyunu oynamayı seven kişileri daha da heyecanlandırıyor. Her yıl binlerce kişinin yeni yılda büyük ikramiyenin sahibi olma umuduyla satın aldığı biletler 31 Aralık akşamı yapılacak çekiliş ile büyük ikramiyenin sahibi belirlenecek.  Milli Piyango İdaresi bu yıl Çeyrek biletleri 20, yarım biletleri 40, tam biletleri ise 80 liradan satışa sundu.  Büyük hayallerin kurulduğu yılbaşı özel çekilişinde toplamda 436 milyon Lira dağıtılacağı açıklandı.

Son biletler

İlçemizde bulunan seyyar bilet satıcıları bilet satışlarına olan ilgi hakkında bilgi verdiler. Bilet satıcıları ilginin geçen yıllara oranla düşük olsa da ellerindeki biletlerin tükenmek üzere olduğunu ve yılbaşı bileti almayanların acele etmeleri konusunda uyardılar.

Kazanfer, “Şubelerdeki biletlerin tamamının yüzde 95’i bitti”

Seyyar Bilet Satıcısı  Müjdat Kazanfer yaptığı açıklamada, “Şu an sattığımız biletler son biletler. Şu an için şubelerdeki biletlerin tamamının yüzde 95’i bitti. İki güne kalmaz tamamı bitecektir. Sonrasında sadece bilet satan seyyar bayilerde kalacaktır. Ama bu yıl ilgi geçtiğimiz yıla göre daha az. Bunun en büyük sebeplerinden biri de geçtiğimiz yıl çıkan 70 milyon liralık ikramiyenin alınmaması. Ve Milli Piyango’nun Yıldırım Demirören’e geçmesi. Bu yıl ilgiyi biraz daha azalttı. Ama bir yine de vatandaşın son iki gün bilet alacaklarını umut ediyoruz. Bir tane de olsa almalarını tavsiye ediyoruz. Umutlarını yitirmesinler. 1 kişiye 80 milyon toplam 436 milyon ikramiye dağıtılacaktır” dedi.

Süyür, “Elimizde bilet kalacağını düşünmüyorum”

Osman Süyür yaptığı açıklamada, “Satışlar geçtiğimiz yıla oranla daha az. Ama birkaç güne kalmaz işlerin daha da artacağını düşünüyorum. Son günlerde talep yoğunlaşacak gibi. Elimizde bilet kalacağını düşünmüyorum.” Şeklinde konuştu.

Okay, “Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlar  bilet alımlarını son güne bırakıyor

Yakup Okay yaptığı açıklamada, “Şu an pek satış olmasa da son günlerde bilet satışları aratacaktır. Her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlar bilet alımlarını son güne bırakıyor. Ama biz talebe göre bilet alıyoruz ve elimizde bilet kalacağını düşünmüyoruz. İnşallah büyük ikramiye bizim vatandaşımıza çıkar. Kimse umudunu kaybetmesin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.