DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yılbaşının spesiyal menüsü hindi KANDIRA 38, ÇİFTLİK 25 LİRA

Yılbaşının spesiyal menüsü hindi

KANDIRA 38, ÇİFTLİK 25 LİRA

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala ilçemizde bulunan tavukçulara yılbaşının spesiyali olan hindilerde yerlerini almaya başladı. Doğal beslenmesi nedeniyle yılbaşı sofralarında özellikle tercih edilen Kandıra Hindileri’nin kilosu 35 Liradan satılırken, çiftlik indileri 25 liradan satışa çıktı. Hindilere şu anda ilgi çok fazla olmasa da tavukçular, hindiye önümüzdeki günlerde ilginin başlayacağını ifade ediyorlar.   

Kandıra Hindisi yüksek bulanlara çiftlik hindisi alternatifi

İlçemizde 2008 yılından beri Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 30 adresinde hizmet veren Şölen Piliç Market tezgahlarında da hindiler yerlerini aldı. Şölen Piliç Market’te  Kandıra Hindisi 35 Liradan satılırken, Kandıra Hindisi’nin fiyatı yüksek gelenler için kilosu 25 Liradan Çiftlik Hindisi alternatifi bulunuyor.  

Tezgahlardaki yerlerini aldı

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan  hindi bu yıl da tavukçuların tezgahlarında ki yerini aldı. Vatandaşlar her yılbaşında olduğu gibi bu yıl da yılbaşı sofralarını hindi lezzetiyle donatacak. İlçemizde 2008 yılından beri hizmet veren Şölen Piliç Market sahipleri Şaban Meral ve Hüseyin Akın yılbaşının vazgeçilmez lezzetlerinden hindi fiyatları ve satışlar hakkında bilgi verdi.

Meral ve Akın, “Satışların bir iki güne artacağını düşünüyoruz”

Şölen Piliç Market sahipleri Şaban Meral ve Hüseyin Akın yaptıkları açıklamada, “Yılbaşının olmazsa olmazlarından hindinin satışlarına geçtiğimiz günlerde başladık. Hindi fiyatlarında geçtiğimiz yıla oranla çok büyük bir değişiklik olmadı. Ancak satışlarımız düşük. Geçtiğimiz yıl bugünlerde vatandaşın hindiye daha büyük bir ilgisi vardı. Şu anda talep olmaması bizi şaşırtsa da satışların bir iki güne artacağını düşünüyoruz. Yılbaşı sofralarını bu eşsiz lezzetle taçlandırmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.