10275,75%0,46
39,81% 0,10
46,90% 0,33
4274,45% 0,36
6794,97% -0,20
2020 yılı balık tezgahlarına bereketli geldi
İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler’de 2020 yılı bereketi ile birlikte geldi. Rizeli Kardeşler tezgahında taze günlük ve bol çeşit balık bulmak mümkün.
Çiğ balığın yanı sıra ızgara ve tava çeşitleri ile de hizmet veriyor
İlçemizin en çok tercih edilen balıkçılarından olan ve Osman Balcı ve Mehmet Ali Kurtuluş tarafından işletilen Rizeli Kardeşler, günlük taze balık çeşitleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Çiğ balığın yanı sıra ızgara ve tava çeşitleri ile de hizmet veren Rizeli Kardeşler’de havaların serinlemesi balık tezgahlarına da yansıdı.
Balcı, “Balık fiyatlarının biraz daha düşmesi bekleniyor”
Rizeli Kardeşler işletmecisi Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı yaptığı açıklamada, “2020 yılı tezgahlarımızda bereketi ile birlikte geldi. Hamsi olsun, istavrit olsun, çinekop olsun denizlerden bol miktarda çıkmaya devam ediyor. Deniz suyunun sıcaklığının biraz daha düşmesiyle birlikte balık fiyatlarının biraz daha düşmesi bekleniyor. Şu anda yenilmesi gereken balıklar istavrit, hamsi, palamut, çinekop, sarıkanat, lüfer, mezgit barbun diyebiliriz. Bu balıkların hem ızgarası hem de tavası oldukça lezzetli olur. Rizeli Kardeşler olarak Gölcük halkına günlük taze balık çeşitleri ve ızgara ve tava balık çeşitler ile hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.
Gölcüklülerin yeni yılını kutladı
Balcı ayrıca, “Rizeli Kardeşler olarak Gölcük esnafının ve Gölcük halkının yeni yılını kutlar 2020 yılını sağlık ve huzur içinde geçirmelerini temenni ederiz” dedi.
Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları
Hamdi 20 lira, istavrit 30 lira, sardalya 30 lira, mezgit 25 lira, Karadeniz Tekir 35 lira, Çupra 35 lira, Deniz Çuprası 80 lira, Levrek 35-40 lira, Karadeniz somon 35 lira, Norveç somon 80 lira, Karides 30 lira, palamut tane 30 lira