DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ADD Gölcük Şubesi Gazetecileri bu yılda unutmadı GAZETECİLİK KUTSAL BİR MESLEKTİR

ADD Gölcük Şubesi Gazetecileri bu yılda unutmadı

GAZETECİLİK KUTSAL BİR MESLEKTİR

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük İlçe Başkanı Cemil Özbaş ve Dernek Yönetimi geçtiğimiz Pazar günü dernek binasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensuplarına kahvaltı vererek, Gazetecilere verdikleri önemi bir kez daha gösterdi.

Gazeteciler ADD Gölcük Şubesi’ne teşekkür etti

ADD Gölcük Şubesi’nde gerçekleşen kahvaltı programına Gölcüklü Gazeteciler katılım sağladı. ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, ADD Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Çelik ve Dernek Üyelerinin katılım sağladığı kahvaltı programı oldukça renkli ve güzel geçti. Gölcüklü Gazeteciler kendilerini unutmayan ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş ve Yönetimine teşekkürlerini iletti.

Özbaş, ‘Basın emekçilerinin her zaman yanındayız’

Başkan Özbaş, ‘ADD Gölcük Şubesi olarak bizler siz değerli basın emekçilerinin her zaman yanınızdayız. Sizlerin ve tüm Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, ülkemizde fikirlerini ortaya koyduğu için Gazetecilerin özgürlüklerinin kısıtlanmadığı, baskının olmadığı bir ortam diliyorum’ dedi.

Başkan Özbaş ve Yönetimi Gazetecilere Atatürk Ajandası hediye takdiminde bulunarak, Gazetecileri onurlandırdı.                        

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.