DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, TÜRKİYE, DÜNYADA CİDDİ BİR GÜÇ OLDUĞUNU GÖSTERDİ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, TÜRKİYE, DÜNYADA CİDDİ BİR GÜÇ OLDUĞUNU GÖSTERDİ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen,  parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında ilçe ve ülke gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, yaptığı açıklamada, “Türkakım Anlaşması, Rus doğalgazının Avrupa’ya nakli ile enerji zengini olmayan Türkiye’nin enerji transferinde söz sahibi olduğunu gösteriyor” dedi

“Bu anlaşma, Türkiye’nin ciddi bir güç olduğunu ortaya koyuyor”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ilçe ve ülke gündemi hakkında, parti binasında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Seymen, yaptığı açıklamada, “Türkiye ve Rusya arasında, İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleşecek olan tarihi Türkakım Anlaşması, Rus doğalgazının Avrupa’ya nakli ile enerji zengini olmayan Türkiye’nin enerji transferinde söz sahibi olduğunu gösteriyor. 31,5 milyar metreküp doğalgazın hem iç piyasada hem de Avrupa’ya naklinde söz sahibi olan ülke Türkiye oldu. Bu anlaşma, Türkiye’nin ciddi bir güç olduğunu ortaya koyuyor” dedi.

“GSS borcu olan veya olmayan herkes, sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek”

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Bir haftadan bu yana Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki gerilim, geçtiğimiz sabah itibariyle İran’ın 2 Amerikan üssünü füzelerle vurması ile üst boyuta ulaştı. Burada önemli olan, gerilimin düşürülmesidir. Çünkü bu bölgede bir savaş çıkması halinde en fazla etkilenecek ülkeler, Ortadoğu ülkeleridir. Bunun için Sayın Cumhurbaşkanımız ve bölgede söz sahibi olan ülkelerin cumhurbaşkanları devreye girerek gerilimin düşmesini sağlıyorlar. Bu  bağlamda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Putin bu görüşmeleri yaptı. Son olarak Resmi Gazete’de yayınlanması ile Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olan veya olmayan herkes, sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek. Bu süre, yılsonuna kadar uzatıldı. Cumhurbaşkanımız bu konuda bilgi vererek GSS’li olanların borçları olsa dahi sağlık hizmetinden faydalanabileceğini dile getirdi” dedi.

Semt Polikliniği yeniden hizmet vermeye başladı

Gölcük’te yapımı devam eden  çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Seymen, “Gölcük Devlet Hastanesi’ne bağlı semt polikliniği, eski Aile Tıp Merkezi’nin yerinde açıldı. Böylelikle hem devlet hastanesinin yükü hafifledi hem de yürüme mesafesinde uzman doktorlara ulaşabileceğimiz, vatandaşımızın sağlık hizmeti alabileceği yeni sağlık kompleksi yapılana kadar hizmet verecek yeni bir yer oluşturulmuş, bu yere Gölcük halkı da kavuşmuş oldu. Ben bu bağlamda Sağlık Bakanlığımıza, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Duble Yol Şubat ayında bitiyor

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapımına devam edilen  duble yol çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Seymen, “ Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmaları çok kısa zamanda tamamlanıp inşallah bu ayın sonu, Şubat ayının başı gibi Gölcüklü hemşerilerimizin hizmetine açılacak. Kentsel dönüşümle alakalı çalışmalarımız da devam ediyor. Belediye Başkanımız, hem TOKİ ile hem de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşmelerin sonuna gelindiğini beyan ediyor. Bu da bizi heyecanlandırmakta. Gölcük’ün çehresini değiştirecek çok önemli bir yatırım olduğunu düşünüyoruz. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde ek bina yapımı hızla devam ediyor. Nisan ayında hizmete gireceğini düşünüyoruz. Bunu da Gölcüklü hemşerilerimize aktarabiliriz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.