DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ararbay ailesi Yiğit’lerinin 10. yaş gününü kutladı İYİ Kİ DOĞDUN YİĞİT

Gölcük’ün sevilen isimlerinden ve Yurtiçi Kargo Gölcük Şube Müdürü Gökhan Ararbay’ın yakışıklı oğlu Yiğit Ararbay 10 yaşına bastı. Yiğit Ararbay’a ailesi çok güzel bir sürpriz doğum günü partisi hazırladı.

Yiğit için güzel bir sürpriz doğum günü partisi hazırlandı

Yurtiçi Kargo Gölcük Şube Müdürü Gökhan Ararbay’ın küçük oğlu Yiğit Ararbay, yeni yaşını ailesi ve sevdikleri ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Ararbay, ailesi canları Yiğit için çok güzel bir doğum günü partisi hazırladı. Kendisi için hazırlanan doğum günü partisinde oldukça eğlenen Yiğit Ararbay’a ailesi ve arkadaşları aldıkları hediyeleri takdim etti. Ailesine ve sevdiklerine teşekkür eden Yiğit Ararbay, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfleyerek söndürdü. Yurtiçi Kargo Gölcük Şube Müdürü Gökhan Ararbay, biricik oğlu Yiğit’in doğum gününü kutlayarak, ‘Canımdan çok sevdiğim oğlumun 10. Yaş gününü kutladık. Allah bütün çocuklarımıza güzel ömürler nasip eylesin. Yiğit’imin ve bütün çocuklarımızın nice mutlu ve güzel seneleri olsun’ dedi.  Bizde Gazetemiz adına Yakışıklı Yiğit Ararbay’ın doğum gününü kutlar, kendisine nice, mutlu ve güzel seneler dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.