DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Sezer gençlerle bir araya geldi ‘SİZLERİ ÖNEMSİYORUZ’

Başkan Sezer gençlerle bir araya geldi

‘SİZLERİ ÖNEMSİYORUZ’

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kavaklı Mahalle Teşkilat Binası’nda Kavaklılı Gençler ile bir araya gelerek, gençlerle sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Sezer, ‘Bizim geleceğimizsiniz’

İlçemizde 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kazanan ve görevine hemen başlayan Ali Yıldırım Sezer, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Sezer, geçtiğimiz günlerde Kavaklılı Gençler ile bir araya gelerek, gençlere kendisini ve çalışmalarını anlattı. Kavaklılı gençlerin taleplerini dinleyen Başkan Sezer, ‘Sizler bizim için çok değerlisiniz. Çünkü gençler bizim geleceğimizdir. Bu akşam Kavaklı’nın siz değerli gençleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bizler göreve gelmeden önce siz gençlerimize her zaman değer vereceğimizi, sıkıntılarınızı sıkıntımız olarak göreceğimizi belirtmiştik. Bugün de siz değerli gençlerimizin talep ve isteklerini dinlemek istiyorum. 31 Mart yerel seçimi itibariyle Gölcük’te başkanlık görevimi en iyi şekilde yerine getirmek üzere çalışmalarımı sürdürüyorum. Bundan sonra da siz gençlerimizi önemseyip, isteklerinizi yerine getireceğiz. Bugün programımıza katılım sağlayan hepinize teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.