DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, SIKINTILARI HEP HALKIMIZ YAŞIYOR

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri,

SIKINTILARI HEP HALKIMIZ YAŞIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi haftalık olağan toplantısını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Kongre süreci hakkında bilgi veren Başkan İşeri, ‘Her başkan adayına partimizin kapısı açık’ dedi.

‘Her bir adaya partimizin kapısı açık’

Toplantıda kongre sürecini değerlendiren İşeri, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “27 Ocak’ta kongre sürecimiz başlıyor. Yavaş yavaş çalışmalarımızı başlattık. Süreç azaldıkça çalışmalarımız daha da hızlanacak. Kongre tarihimizi toplantılarımız neticesinde netleştireceğiz. Hafta içinde kongremizi yapmayı düşünüyoruz. Şubat ayının ikinci haftasında tarih, daha da netleşecek. Arkadaşlarımızla görüş birliği içerisinde olacağız. Yolumuza devam edecek olan arkadaşlarla kongremize gideceğiz. Aday olacak arkadaşlarımız olabilir. Her bir adaya partimizin kapısı açık’ diye konuştu.

‘Halkımızın her zaman yanındayız’

Başkan İşeri, “Havalar soğudukça cebimizi de yakmaya başladı. Bir şeyi aldığımız zaman neye zam geldiğini görüyoruz. Üşüdükçe doğalgaza ne kadar zam geldiğini, faturalarla birlikte hissettik. Üzülüyoruz; insanlar nasıl başa çıkacak? Çok büyük bir geçim sıkıntısı var. Doğalgaza, elektriğe gelen zamlar var. Ekmek 1 lira 75 kuruş ama gramajı düşürüldü. İnsanlar önünü nasıl görecek? Sağlık konusunda sorunları çözdük deniyor ama aspirin fiyatı bile arttı. İlaç sıkıntısı var. Acil servisler, hastalarla kaynıyor. Hasta olmayın, ortada ilaç yok deniyor. Bütün sıkıntıları tabii vatandaşlar yaşıyor, biz yaşıyoruz. Kriz başını almış gidiyor ama gündemi değiştirmek için farklı farklı şeyler ortaya atılıyor. Biz halkımızın yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Rahşan Ecevit gönüllerde taht kurmuş bir şahsiyettir’

Başkan İşeri, son olarak,  “Öncelikle önceki gün toprağa verdiğimiz Rahşan Ecevit’i bugün anmak istedik. Üçüncü genel başkanımız Bülent Ecevit’in her daim yanında olan, yol arkadaşlığı yapmış, mütevazılığı ve sade yaşamı ile gönüllerimizde taht kurmuş değerli Türk kadını olarak Rahşan Ecevit’in vefatının derin üzüntüsünü yaşamış bulunmaktayız. Rahşan Ecevit’e Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.