DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmenderespor’a Play Off maçı öncesi Başkan Sezer’den YEMEK JESTİ

Değirmenderespor’a Play Off maçı öncesi Başkan Sezer’den

YEMEK JESTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Değirmenderespor’u geçtiğimiz akşam Değirmendere Yalı Evleri’nde ağırlayarak, temsilcimize Play Off ilk maçı öncesinde moral verdi.

Birlik ve beraberlik mesajı verildi

2019-2020 futbol sezonunda Amatör Süper Lig B Grubu’nda şampiyon Yuvacıkspor’un ardından 32 puanla namağlup ligi tamamlayan Değirmenderespor Play-Off ilk maçında Körfez Belediye Hereke Yıldızspor ile karşılaşacak. Yeşil siyahlı ekibi Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Değirmendere Yalı Evleri’nde ağırladı. Değirmenderespor Yönetim Kurulu, Teknik Ekip ve futbolcuların tam kadro katıldığı yemekte Bölgesel Amatör Lig için birlik ve beraberlik mesajı verildi.

 Ellibeş, Başkan Sezer’e teşekkür etti

Değirmenderespor sportif direktörü Adem Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in nazik daveti için kendisine teşekkür ederken yaptığı açıklamada “ Amatör Süper Lig’de rakiplerimiz içinde bizi mağlup eden çıkmadı. Fakat Play-Off daha farklı oluyor. Kulüp olarak Play-Off’a hazırız hedefimiz lig de olduğu gibi Play-Off’ta başarıyla mücadele ederek ilçemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Play-Off’a kalan tek takım olduğumuz için tüm ilçe halkının desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 Başkan Sezer, Değirmenderespor’a başarılar diledi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yeşil siyahlı futbolculara Play-Off öncesinde başarılar dilerken “Yemekte sizi Gölcük Belediyesi olarak değil Ali Yıldırım Sezer olarak ağırlıyorum. Hepinize canı gönülden Play-Off öncesinde başarılar diliyorum. İnşallah vereceğiniz mücadele sonunda BAL hedefinize ulaşırsınız” dedi. Yemek sonunda Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e günün anısına bir hediye takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.