DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Basketli Genç Sporcular Anadolu Efes’i yine yalnız bırakmadı GALİBİYETİ DOYASIYA KUTLADILAR

Gölcük Basketbol Kulübü Sporcuları yine önemli bir etkinliğe imza atarak Turkish Airlines Euroleague karşılaşmasında Anadolu Efes’in Olimpia Milano’yu konuk ettiği karşılaşmayı canlı izledi.

Sahadaki abilerine yoğun destek verdiler

Gölcük Basketli Genç Sporcular Antrenörleri Okan Güler eşliğinde ülkemiz için önemli olan bu maçı canlı izlemenin mutluluğunu yaşadılar. Bu sezon ligde ve Avrupa’da fırtına gibi esen, Euroleague’de şampiyonluğu hedefleyen temsilcimiz Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’da Olimpia Milano takımını ağırladı. Rakibine karşı üstün bir mücadele gösteren Anadolu Efes’li sporcuları yoğun tezahüratlarla destekleyen Gölcük Basketli Sporcular sahadaki abilerine yoğun destek verdi.

Antrenörleri Güler’e teşekkür ettiler

Antrenörleri Okan Güler’i çok seven Gölcük Basket’in başarılı sporcuları bu güzel jest için Antrenörlerine teşekkür etti. 88-68 skorla rakibine adeta sahayı dar eden Anadolu Efes Avrupa’da yoluna emin adımlarla devam ederken, Genç Basketbolcu Sporcularımızda bu maçtan önemli bilgiler edindi.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.