DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Çiftlikspor’un hedefi belli TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Gölcük Çiftlikspor’un hedefi belli TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ilimizin ve ilçemizin önemli ekiplerinden Gölcük Çiftlikspor 2. Kümede mücadele eden İhsaniyespor’dan önemli transferler yaparak, kadrosunu güçlendirdi. Genel Kaptan Ahmet Bölükbaşoğlu, Şampiyon olacaklarını belirterek, diğer takımlara gözdağı verdi.

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi

İlçemizi yeni sezonda başarıyla temsil edecek olan Gölcük Çiftlikspor takımı kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. İhsaniyespor’dan Emrah Öztürk, Enes Yazıcı ve Murat Hoyur’u transfer eden Gölcük Çiftlikspor takımı sezona şampiyonluk parolasıyla başladı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başladık

Genel Kaptan Ahmet Bölükbaşoğlu, sezona çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, ‘Hedefimiz Şampiyonluk’ dedi. Futbolcularına güvendiklerini ifade eden Bölükbaşoğlu, yaptığı açıklamada, ‘Şampiyon olacak, güçlü bir kadro oluşturduk. Yeni transferlerimiz Emrah, Enes ve Murat takımımıza önemli katkı sağlayacak. Sezona çok iyi hazırlandık. Tek hedefimiz var o da şampiyonluk. Bunun için de her maça bir final havasında çıkacağız. Sezona da bu bilinçle yani şampiyonluk parolasıyla başladık’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.