DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Kahraman Şehidini unutmadı ŞEHİDİMİZ DUALARLA ANILDI

Gölcük Kahraman Şehidini unutmadı

ŞEHİDİMİZ DUALARLA ANILDI

Gölcük Belediyesi şehitlerini unutmuyor. Bu kapsamda 26 Nisan 1999 senesinde Mardin Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne karşı girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Kahraman Üsteğmen İsmail Demircan, kabri başında dualarla anıldı.

Mardin Nusaybin ilçesinde, 26 Nisan 1999 senesinde bölücü terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Kahraman Üsteğmen İsmail Demircan kabri başında dualarla anıldı.

ÖZEL KUVVETLERDE GÖREV ALMAK İSTEDİ

Hava Kuvvetleri’nde görev yaptığı esnada Özel Kuvvetler Komutanlığı’na girmek için müracaat eden ve bu çok zor hedefine ulaşan Şehit Üsteğmen İsmail Demircan, 26 Nisan 1999 senesinde Özel Tim Komutanı olarak Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde bölgeye gitti ve 20 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonu yönetti.Hain terör örgütü PKK ile girilen o çatışmada Uzman Çavuşu Harun Cihan ile birlikte şehit oldu.

ŞEHİT DEMİRCAN DUALARLA ANILDI

Gölcük’ün kahraman şehidi İsmail Demircan’ın vefatının sene-i devriyesinde Gölcük Şehitliği’nde bulunan kabri başında anma töreni düzenlendi. Şehidimizin ailesinin yanı sıra törene; Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu ve Ahmet Karadağ, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, daire müdürleri, akrabaları ve sevenlerinin katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken, ardından başta Şehidimiz İsmail Demircan olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua yapıldı ve tören son buldu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.