DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Selim Çakmak için müjdeli haberi Başkan Bat verdi

Gölcüklü Selim Çakmak için müjdeli haberi Başkan Bat verdi

Gölcüklü Selim Çakmak için müjdeli haberi Başkan Bat verdi

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Kocaeli Devlet  Hastanesi’nde uzun zamandır tedavi gören Selim Çakmak için müjdeli haberi verdi.

‘Selim kardeşimizin bütün cihazları alındı’

16 Aralık 2019 tarihinde Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, yaptığı açıklamada “Selim Çakmak kardeşimiz, Kocaeli Devlet  Hastanesi’nde 87 günden bu yana yoğun bakımda yatıyor. Doktor, kardeşimizin bilincinin altı aya kadar açılacağını dile getirdi. Bu süre zarfı içerisinde kardeşimizin evinde kalması gerekiyor. Bunun için içerisinde solunum cihazının da bulunduğu dört cihaza ihtiyaç olduğu belirtildi. Cihazların ücretinin belli bir miktarını devletimiz karşılıyor. Kalan kısmın ücreti için de Gölcük halkımız destek oldu. Yaptığımız kampanya ile kardeşimize cihaz almayı başardık. Cihazlar deneme amacıyla kardeşimize takıldı. Bir hafta süre ile bu deneme süreci devam ediyor. Eğer cihazlar uyum sağlarsa anneye eğitim verilip evine çıkarılacak” demişti. Başkan Bat, Gölcüklü Selim için müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Bat, “Değerli sayfa arkadaşlarım Selim Çakmak kardeşimiz bütün cihazları alınmış olup annesinin cihazlarla ilgili eğitiminin tamamlanması bekleniyor.  Allahın izniyle yakın zamanda Selim kardeşimizi eve çıkaracağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.