DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor Altındağ deplasmanından eli boş döndü 3-2

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, 2. Yarının ilk maçını dün Başkent deplasmanında, Altındağ Belediyespor ile oynadı. Başkan Hüseyin Çardak ve yöneticilerin izlediği maçın ilk yarısı, evsahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.  Maçın 2. Yarısı ise tam bir gol düellosu şeklinde geçti. Ancak maçı kazanan taraf 3-2’lik skorla Altındağ Belediyespor olurken, Gölcükspor’un 2 golünü de yeni transfer Aykut Çift attı. 

İLK YARI 1-0 TAMAMLANDI

Dün Başkent Ankara’da Çubuk İlçe Stadı’nda oynanan Altındağ Belediyespor-Gölcükspor maçının ilk yarısı, evsahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Gölcükspor’u bu önemli deplasman maçında, Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bölümü yalnız bırakmadı. Suni çimde oynanan maçta Gölcükspor, defre arasında yaptığı 7 transferden 3 tanesi (Aykut Çift, Taha Gür ve Serdar Yazıcı) ilk 11’de yer alırken diğer 3 isim ise (Kadir Öge, Fatih Adıgüzel ve Muhammet Yeşilyurt) yedek kulübesinde yer aldı. Oldukça güzel bir havada oynanan maç iki takımda temkinli başladı. Evsahibi ekip ilk yarıda bir kez geldiği kalemizde golü buldu. Maçın 22. Dakikasında, ceza sahası dışından kazanılan frikik atışında topun başına gelen Ali Han Aydın düzgün bir vuruşla, kaleci İlyas’ı avladı ve ilk atılan bu golle 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi. 

İKİNCİ YARIDAKİ MÜCADELEMİZ YETMEDİ

Maçın ilk yarısını 1-0 mağlup bitiren Gölcükspor, maçın 2. Yarısına da kötü başlayan taraf oldu. maçın 57. dakikasında Fatih Karslı ve 71. Dakikasında Murat Torun’un attığı goller ile bir anda 3-0 geriye düşen Gölcükspor’un imdadına yeni transfer Aykut Çift yetişti. Aykut, 74. Ve 82. Dakikalarda attığı gollerle farkı 1’e indirdi ama goller, puan almamıza yetmedi ve Gölcükspor maçı 3-2 kaybederek, ligin 2. Yarısına mağlubiyetle başladı. Gölcükspor 2. Yarının ilk iç saha maçını, 19 Ocak Pazar günü Bayrampaşaspor ile oynayacak.

Bu arada, Ligin 2. Yarısının ilk haftasında alınan sonuçlar şöyle:  

17. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI 

Somaspor-HEA Spor: 4-0

Diyarbekirspor-Nevşehir Bld.: 1-0

Pazarspor-Karacabey Bld.: 1-4

1954 Kelkit Bld.-Batman Petrolspor: 5-0

Darıca Gençlerbirliği-Modafen: 0-1

Nazilli Belediyespor.-Muğlaspor: 1-3

Altındağ Bld.-Gölcükspor: 3-2

Osmaniyespor-Yozgatspor: 0-0

Bayrampaşaspor-Yeşilyurt Bld.: 2-1

ALTINDAĞ BLD.: 3 – GÖLCÜKSPOR: 2

STAT: Çubuk İlçe Stadı

HAKEMLER: Aykut Sergin **, Önder Çalış **, Selim Şenöz **.

ALTINDAĞ BELEDİYESPOR: Furkan Taş **, Gürkan Alver **, Serkan Şirin **, Muzaffer Doğan **, Murat Torun ** (Dk. 88 Yasin Beltan *), Emre Toptan **, Furkan Güneş ** (Dk. 60 Mücahit Karabulut *), Selçuk Baştürk **, Ömer Kanberoğlu **, Ali Han Aydın ** (Dk. 77 Tunahan Akpınar *), Fatih Karslı **. 

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Kadir Turhan **, Akın Karaaslan **, Evren Kilarcı **, Ali Mert Işık **, Furkan Özyapı * (Dk. 63 Barış Kazer *), Taha Gür **, Emre Yüksektepe * (Dk.. Batuhan Boyoğlu *), M. Serdar Yazıcı **, İsmail Yüksek **, Aykut Çift **. 

GOLLER: Ali Han Aydın (Dk. 22), Fatih Karslı (Dk. 57), Murat Torun (Dk. 71), Aykut Çift (Dk. 74 ve 82) 

SARI KARTLAR: Ali Han Aydın (Dk. 13), Muzaffer Doğan (45+3.), Evren Kilarcı (Dk. 45+3), Furkan Özyapı (Dk. 46), Ali Mert Işık (Dk. 53), Murat Torun (Dk. 66), Aykut Çift (Dk. 86), Tunahan Akpınar (Dk. 90+5)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.