DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te bayanların yeni adresi olacak olan KOMBİN BAYAN GİYİM AÇILDI

Gölcük’te bayanların yeni adresi olacak olan

KOMBİN BAYAN GİYİM AÇILDI

İlçemizde bayanların yeni adresi olacak olan Kombin Bayan Giyim geçtiğimiz bugün yoğun bir katılımı ile açıldı.  En trend modellerin yer alacağı Kombin Giyim ilk günden Gölcüklü bayanlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No 65\1 adresinde

Sonay Aksoy tarafından hizmet verecek olan Kombin Bayan Giyim mağazası bugün Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Kanpara Apartmanı No: 65\1 adresinde açıldı. Bayan giyim üzerine en trend modelleri Gölcük Halkı ile buluşturacak olan Kombin Bayan Giyim açıldığı ilk günden Gölcük halkından yoğun ilgi gördü.

Açılış törenine katılım yoğun oldu

Gerçekleşen açılış törenine Gölcük  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi, MHP Meclis üyeleri Savaş Toprak ve Kürşat Çakıroğlu, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Ayten,  Mali Müşavir İsmet İşeri , Bozoğlu Kaporta’nın sahibi Selahattin Boz,  Çiftlikspor Başkanı İskender Aksoy ve Başkan Yardımcı İrfan Ayazoğlu ile Aksoy ailesinin eş dost ve akrabaları katılım sağladı.

Açılış kurdelesini Başkan Sezer Kesti

Açılış töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “ Gölcük’te her açılan yeni bir iş yeri bizleri mutlu ediyor.  Gölcük bizim Gözümüzün nuru ve Gölcük’e yatırım yapan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hayırlı işler diliyorum. Bilindiği gibi dün akşam Elazığ ilimizde bir deprem meydana geldi. Onları en iyi biz anlayabiliriz. Biz 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremini yaşamış ve yaralarını sarmış insanlarız. Eminim ki orada ki kardeşlerimizde en kısa zamanda yaralarını saracaklardır. Depremde vefat eden şehitlerime Allah’tan rahmet yaralı olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Gölcük’te her açılan yeni iş yeri yeni bir istihdam demektir. “Rızkın onda dokuzu ticaret ve cesarettedir” diyor Sevgili Peygamberimiz.  Kendilerine ticarete atılıp cesaret gösterdikleri için tebrik ediyorum. Açtıkları yeni iş yerinin hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını ve bol bereketli olmasını diliyorum.” dedikten sonra açılış kurdelesini kesti.

Bu tarz butik bir mağaza açmak hep hayalimdi”

Modayı takip ederek en trend modelleri Gölcük halkı ile buluşturacaklarını ifade eden Kombin Bayan Giyim’in sahibi  Sonay Aksoy, “Bu tarz butik bir mağaza açmak hep hayalimdi. Burası benim ilk iş yerim ve burası için çok emek harcadım. Tabi en büyük destekçim eşim ve ailem oldu. Kombin Bayan Giyim olarak modayı yakından takip ederek Gölcüklü bayanlara en şık ve trend kıyafetleri sunacağız. Kombin Bayan Giyim olarak daha çok  spor ve trend modellerin yanı sıra tesettürlü bayanlar için tunik tarzı ürünlere yer vermeyi tercih etti. Açılışımıza katılıp bizleri yalnız bırakmayan başta belediye başkanımız olmak üzere katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

İsim: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.