DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Vatandaşların Tepkisi Büyük PARA KAZANMANIN TEK YOLU DİLENMEK DEĞİL

Gölcük’te Vatandaşların Tepkisi Büyük

PARA KAZANMANIN TEK YOLU DİLENMEK DEĞİL

Gölcük’te dilenciler vatandaşın vicdanına oynamaktan vazgeçmiyor. Soğuk havalarda kucaklarında bebeklerle sokak köşelerinde oturan dilencilere vatandaşın tepkisi büyük.

Yaz aylarında Gölcük’te görmeye alıştığımız dilenciler kış aylarında da vatandaşın vicdanına oynamaktan geri kalmıyor. Kucaklarındaki bebeklerle vatandaşın karşısına çıkan dilencilere vatandaş büyük tepki gösterdi. Dilencilere en kısa zamanda bir çözüm bulunmasını istiyorlar.

Vatandaşlar,”Para kazanmanın tek yolu dilenmek değil”

Konu ile ilgili tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Bu görüntüden artık sıkıldık. Para kazanmanın tek yolu dilenmek değil. Karşımıza çıkıp vicdanlarımıza onayarak nereye kadar geçinecekler? Çocuklarını da bu işe karıştırarak işledikleri günahın farkında değiller. Görsen hiçbirinin dilinden ‘Allah’ lafı eksik olmuyor. İnsanları da bu şekilde ikna ediyorlar zaten. Yanlış olduğunu bile bile Allah rızası deyip veriyoruz parayı. Ama artık gerçekten yeter. Lütfen görevliler de onların bu şekilde para kazanmasına daha fazla izin vermesinler. Onlar işin kolay yanı bu olduğu için bunu yapıyorlar. Çalışmak isteseler bir ayda kazanacakları parayı belki de bir hafta da kazanma imkanları varken tabii ki de çalışmak istemezler. Belediye zaten ihtiyacı olana gerekli yardımı yapıyor. Lütfen artık kimse bunlara göz yummasın,” şeklinde konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.