DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“HAYATIN İÇİNDEYİM” PROJESİ GÖLCÜK’TE

“HAYATIN İÇİNDEYİM” PROJESİ GÖLCÜK’TE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Köse, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Şefi Ayşegül Özkar Yıldırım, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Hayatın İçindeyim Projesi Gölcük Sorumlusu Tarık Yavuz Uzuner ve Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek, Gölcük’te başlayacak “Hayatın İçindeyim” projesiyle ilgili bilgi verdi.

Kocaeli’de İkamet eden, 55 yaş üstü vatandaşlarımız için sosyal aktivite ve hobi kulüpleri aracılığıyla sağlıklı, sosyal, keyifli yaş almaya dayalı, aktif yaşlanma programı ilçemizde de uygulanacak. Proje dahilindeki tüm aktiviteler ve üyelik ücretsizdir. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Büyükşehir 153 nolu telefonunu arayabilirler.

HAYATIN İÇİNDEYİM PROJESİ KAPSAMINDA

HOBİ KULÜPLERİ OLUŞTURULACAK

AKADEMİ KULÜBÜ

Bireylerin hayatları boyunca eksik kaldıklarını düşündükleri ve almayı istedikleri eğitimler alanında uzman kişiler tarafından sunulacak. Okuma yazma, Seminerler, Siyaset Okulu ve Sağlık Akademisi vb. alanlardan bazıları.

YEŞİL SEVENLER KULÜBÜ

Bireyleri şehir hayatından çıkarmak yeşille tekrar tanıştırmak hedeflenmektedir. Demonte dikey bahçe (Evden çıkamayanlar için), Doğa Okulu, Fidan Dikme, Doğa Yürüyüşleri, Hobi Bahçeleri bunlardan bazılarıdır.

SAĞLIKLI YAŞAM KULÜBÜ

Sağlıklı beslenme ve sağlıkla ilgili seminer, eğitim, bilgilendirme ve destek çalışmaları yapılacaktır. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri, Olta Balıkçılığı, Yelken, Bisiklete Binme, Bocce Ligi bunlardan bazılarıdır.

SANAT KULÜBÜ

Bireylerin yaşlılık sürecinde ilgi alanlarına göre tercih edebilecekleri alanlarda sanatsal faaliyetler düzenlenecektir. Resim, Fotoğraf, Hat sanatı, Ebru sanatı, Örgü örme, Müzik alanları bunlardan bazılarıdır.

KÜLTÜR KULÜBÜ

Çeşitli kültürel etkinlik ve aktiviteler yapılacaktır. Tarih ve turistlik mekan ziyaretleri, Yöresel yemek kursları, Yöresel müzik eğitimleri, Tiyatro-sinema etkinlikleri, Oyun ve müzikal etkinlikleri bunlardan bazılarıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.