DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kış aylarında balık yemeyi ihmal etmeyin

Kış aylarında balık yemeyi ihmal etmeyin

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında Mehmet Ali Kurtuluş ve Osman Balcı ortaklığında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları havaların soğumasıyla düşüşe geçti. Uzmanlar haftada en az iki gün balık yenilmesini oldukça önemli olduğunu belirtiyor.

Haftada en az iki gün balık yenilmeli

Omega 3 açısından en zengin besin olan ve şu anda tam mevsimi olan balığı uzmanlar en az haftada iki gün tüketilmesi gerektiğini belirtiyor. İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları havaların daha da soğumasıyla düşüşe geçti.

“Havaların soğumasıyla birlikte  balık fiyatlarında bir miktar düşüş yaşandı”

Rizeli Kardeşler Balık Lokantası İşletmecilerinden Mehmet Ali Kurtuluş yaptığı açıklamada, “Havaların soğumasıyla birlikte  balık fiyatlarında bir miktar düşüş yaşandı. Uzun zamandır 30 Lira’nın altına düşmeyen Hamsi 20 liraya kadar düştü. Yine 30 lira olan istavrit 25 liraya kadar geriledi. Balığın daha da bollaşmasıyla fiyatlarda bir miktar daha düşmesini bekliyoruz. Kış aylarında vatandaşların en az hafta 2 gün balık yemesini tavsiye diyoruz. Rizeli Kardeşler Balık Lokantası olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktayız. Alınan balıklar istenildiği şekilde özenle ayıklayıp temizleniyor. Hamsi her zaman ayıklanmış bulunuyor. Diğer balık çeşitleri ise isteğe göre ayıklanıyor. Rizeli Kardeşler Balık Lokantası olarak çiğ balık satışının yanı sıra Karadeniz usulü tava ve balık çeşitlerimiz ile hizmet vermekteyiz” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları;

Hamdi 20 lira,  istavrit 25 lira,  Karadeniz Tekir 30 lira,  Mezgit 30 lira,   Çinekop 50 lira,  Turna Mezgit 50 lira,  Çupra- Levrek 35 lira,  Barbun 70 lira,   Karadeniz Somon 35 lira,   Norveç Somon 80 lira,   Zargana 30 lira,  Sarı Kanat 90 lira,   İthal Uskumru tane 8 lira,  Alabalık tane 8 lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.