DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocatürk, ‘İYİ Parti’nin iktidar olacağına inancımız tam’

Kocatürk,  ‘İYİ Parti’nin iktidar olacağına inancımız tam’

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Çetin Kocatürk, geçtiğimiz gün Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı’nın şehir dışında olması münasebetiyle basın açıklamasını kendisi yaptı. Kocatürk, açıklamasında, ‘İYİ Parti Türk Milletine umut olmuştur’ dedi.

Merhum Nihat Gürer’i unutmadı

Kocatürk’ün açıklamaları şöyle; ‘Öncelikli olarak İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kıymetli ağabeylerinin üçüncü ölüm yıldönümü. Nihat Gürer, 1980 öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevini yapmıştı. Aydınlar Ocağı Kocaeli İl Başkanı oldu. Kocaeli Ticaret Odası başkanlığını yürüttü. Kendisini rahmet ve saygıyla anıyoruz. Geçtiğimiz Pazar günü, partimizde yapılacak olan olağan kongre öncesinde delege seçimini gerçekleştirdik. Toplamda kayıtlı 644 üyemizden 400 delegemizi, 26 mahallede seçim yapmak şartıyla belirledik. Çok güzel bir ortamda, üyelerimizin yoğun bir katılımı ile gerçekleşti. Demokratik yollarla yapılan bir seçim oldu. İlçe başkanlığımız ve yönetim kurulunun herhangi bir müdahalesi söz konusu olmadan, üyelerimizin özgür iradesi ile 400 delegemiz oluşturuldu. Seçilen delegeler, Şubat ayının son haftasında yapılması planlanan olağan kongremizde ilçe başkanımızı seçecekler. Önce Gölcükümüze, bulunduğumuz bölgeye ve vatanımıza hayırlı olsun. Yine söylediğim gibi Şubat ayının son haftasında olağan kongreye gidiyoruz. Kurulmuş olduğumuz günden beri partimiz, iki büyük seçim yaşayarak partileşme sürecini tam olarak tamamlayamamıştır. Son dönemde siyasette taşların yerine oturmasından sonra parti kimliğimizi de yerine oturtarak demokratik yollarla yapacağımız olağan kongrelerle siyasi kimliğimize hızla kavuşacağız’ dedi.

‘Gölcük’ün güzelleşmesi adına İYİ Parti olarak bize düşen ne varsa yapmaya hazırız’

Açıklamalarını sürdüren Kocatürk, ‘Partimiz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde  kurulduğundan beri Türkiye’de demokratik şartları zorlayarak insanlarımıza bir umut olmaya, onlara bir ışık olmaya çalışmıştır. Partimiz kurulurken yaşadığımız zorlukları, Genel Başkanımıza yaşatılan sıkıntıları unutmadık. Bundan sonra siyasi arenada benzer sıkıntıları yaşamamak adına parti üyelerimizle birlikte demokratik yollarla mücadelemize devam edeceğiz. 18 yıldır Türkiye’de değişmez denilen birçok şeyin, İYİ Parti sayesinde değişebileceğini halkımıza gösterdiğimize inanıyorum. Yapılacak ilk genel seçimde de İYİ Parti’nin, liderimiz Meral Akşener ile birlikte iktidar olacağına inancımız tamdır. Yaşadığımız yer olarak Gölcük ile alakalı olarak ilçemizin bir an önce yaşanabilir bir kent haline gelebilmesi için Gölcük Belediye Başkanlığı ve yetkililerinden hiç durmadan, bir an boş zaman sarf etmeden çalışmalarını bekliyoruz. Bu çalışmalar esnasında İYİ Parti olarak bize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kongremizle ilgili olarak olağan ilçe kongremizi, Şubat ayının son haftası gibi planlıyoruz. Şu ana kadar mevcut başkanımızın dışında başka bir aday başvurusu olmamıştır. Ama olabileceğini düşünüyoruz. Bütün dava arkadaşlarımızı da ilçe başkanlığına aday olmaya davet ediyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.