DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Konya ve Karamanlılar Derneği Başkan Gürel’i ziyaret etti

Konya ve Karamanlılar Derneği Başkan Gürel’i ziyaret etti

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol ve Yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

28 Aralık’ta gerçekleştirdikleri Kongrelerinin ardından resmen başkanlığa seçilen Fikret Gürel ve Yönetimine tebrik ziyaretleri sürüyor. Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği önceki gün Başkan Gürel ve Yönetimini ziyaret etti. Başkan Gürel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Akkol, ‘Hepimizin ortak hedefi Gölcük’

Başkan Akkol, ziyarette, ‘Gerçekleştirdiğiniz kongrenizde başkanlığa seçilmenizden ötürü sizi ve yönetiminizi tebrik ediyoruz. Gölcük’te hem siyaseten hem de dernekler olarak dostluğun önde olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bizler dernek olarak her zaman bütün siyasi partilere eşit mesafede durmaya özen gösteriyoruz. Hepimizin ortak hedefi Gölcük’tür’ diye konuştu.

Gürel, ‘Derneklerimizi önemsiyoruz’

Başkan Gürel, ‘Partimiz olarak dernekleri çok önemsiyoruz. Gölcük’te sizin de belirttiğiniz gibi güzel bir dostluk var. Ziyaretiniz bizleri çok memnun etti. Derneklerimizin varlığı Gölcük’e renk katıyor’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.