DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, KONGRE SÜRECİ MART’TA BAŞLIYOR

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,  KONGRE SÜRECİ MART’TA BAŞLIYOR

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

KONGRE SÜRECİ MART’TA BAŞLIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Başkan Çakır yaptığı açıklamada Mart Ayında kongre sürecine gireceklerini açıkladı. 

“MYK toplantısının ardından kongre sürecimizi başlatmış olacağız”

Kongre sürecimiz zaten MYK’nın toplantısından sonra yani Mart Ayından sonra Genel Merkezin alacağı karar ile beraber kongre sürecine gireceğiz diye tahmin ediyoruz. Yani burada genel başkanımızın Mart Ayında yapacağı MYK toplantısında vereceği karara göre bizlerde kongre süreçlerimizi başlatmış olacağız. Kongre sürecimizin başlaması ile birlikte Delege seçimlerimizi gerçekleştirerek kongre sürecimizi başlatmış olacağız. İlçe başkanları olarak kongrede yeniden aday olma kararı almıştık. 12 İlçe Başkanı olarak kongrelerde yeniden adayız. Tabi bu başka aday olmayacağı anlamına gelmiyor. Yeni adaylara kapımız açık” dedi.

 “Türkiye’ye daha çok katkı sağlamaları için bizim sağlam ailelere, sağlam yuvalara ihtiyacımız var”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Maalesef gençlerimiz genç yaşta evlenmiyor. Çoğu 30’u aşkın evleniyor ya da çoğu evde kalıyor” açıklamasının ardından gençlerden gelen işsizlik nedeniyle evlenmiyoruz cevabına karşı açıklamalarda bulunan Başkan Çakır, “ Öncelikle gençlerimizin evlikten korkmamalarını ve evlenmelerini tavsiye ediyoruz. Yakında çok yakında hepsinin birer işlerinin olacağının müjdesinin şimdiden ben veriyorum.  Yani ilk 6 aylık hükümetin aldığı kararlara göre işsizliği biraz daha azaltmayı düşünüyorlar. Bunun için gençlerimiz evlilikten korkmasın. Fakat yuvalarını sağlam tutsunlar. Sağlam yuvalar, sağlam iradeler istiyoruz. Sağlam gençlik istiyoruz. Türkiye’ye daha çok katkı sağlamaları için bizim sağlam ailelere, sağlam yuvalara ihtiyacımız var” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.