DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Minik Melekler Kostüm Partisiyle büyük beğeni topladılar

Minik Melekler Kostüm Partisiyle büyük beğeni topladılar

Minik Melekler Kostüm Partisiyle büyük beğeni topladılar

Gölcük Turgut Özal İlkokulu’nda Minik Melekler Anasınıfı Öğretmeni Ayşe Sayar’ın düzenlediği Masal Kahramanlarından oluşan kostüm partisi minik çocuklarda büyük ilgi uyandırdı.

Hayal güçlerini geliştirdiler

Giydikleri kostümlerle hayallerindeki masal kahramanlarını canlandırarak Dramatize ettiler. Gölcük Turgut Özal İlkokulunda 4 yaş grubu için açılan Minik Melekler sınıfı eğlenirken aktif bir şekilde eğitim sürecine katılarak bu yaş için önemli olan hayal güçlerini geliştirdiler.

Minikler hem eğlenceli zaman geçirdiler hem de önemli bilgiler öğrendi

Duygu ve düşüncelerini dans, drama ve müzik yoluyla ifade edip sosyalleşerek arkadaşlarıyla paylaşmayı öğrendiler. Sosyal-duygusal, psikomotor ve dil gelişimlerine katkıda bulunan bu etkinlikle minikler hem eğlenceli zaman geçirdiler hem de önemli bilgiler öğrendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.