DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Muhtar Şentürk Elazığlı depremzedeler için, YARDIM MALZEMESİ TOPLADI

Muhtar Şentürk Elazığlı depremzedeler için,

YARDIM MALZEMESİ TOPLADI

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk geçtiğimiz Cuma akşamı Elazığ’da yaşanan 6,8 şiddetindeki depremi sonrasında evlerine giremeyen ve soğuk havada çadırlarda yaşayan vatandaşlar için yardım malzemeleri topladı. Muhtar Şentürk, Muhtarlık binasında topladığı mont, bot, eldiven, kıyafet gibi acil yardım malzemelerini Elazığ’a göndermek üzere Gölcük Belediyesi’ne teslim etti.

Birçok ürün topladı ve Belediye’ye teslim etti

Muhtar Şentürk, yaptığı yardım çağrısı sonrasında bölgede soğuk havada hayatlarını sürdüren vatandaşlar için acil yardım ürünlerini topladı. Muhtar Şentürk, dostlarına ve kendisine destek verenlere teşekkür ederek, şunları söyledi: ‘Elazığ’da yaşanan ve Malatya’yı da etkileyen 6,8 şiddetindeki deprem hepimizin canını acıtmıştır. Elazığ’daki kardeşlerimizin acısını en iyi 17 Ağustos depremini yaşayan bizler anlarız. Bende bu konuda elim kolum bağlı duramazdım. Yaptığım çağrı neticesinde dostlarımın da destekleriyle Elazığ’a göndermek üzere bot, mont, kot pantolon, eldiven gibi ürünler topladım. Topladığım yardım malzemelerini de Gölcük Belediyesi’ne teslim ettim. Gölcük halkı da üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirecektir. Elazığ’daki ve bölgedeki kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi diliyor, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.