DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Necati Çelik’te Anne Dostu Hastane Değerlendirme Ziyaretleri

Necati Çelik’te Anne Dostu Hastane Değerlendirme Ziyaretleri


2017 yılında Anne Dostu Hastane unvanını alan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Sağlık Bakanlığı tarafından Anne Dostu Hastane Değerlendirme ziyaretleri kapsamında başarılı bir değerlendirme gerçekleşti.

Başarılı bir değerlendirme gerçekleşti

2017 Yılında Anne Dostu Hastane unvanını alan Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi Sağlık Bakanlığı tarafından Anne Dostu Hastane Değerlendirme ziyaretleri kapsamında başarılı bir değerlendirme geçirdi. Anne Dostu Hastane kriterlerini benimseyerek, anne ve bebek sağlığı hizmetlerinin niteliğini ve niceliğini arttırıp anne ve bebek dostu hastane programı ile anne ve bebeklerin güvenli, kaliteli hizmet almalarını sağlayıp sağlıklı nesillerin yetişmesini amaç edinen bu doğrultuda verilen hizmetler değerlendirildi.

Çalışmalar oldukça önemli ve güzel

Anne Dostu Hastane Değerlendirme ekibi yapılan çalışmaların güzel olduğunu ifade edip hastane yönetimine ve çalışanlara başarılar dilediler. Hastane yönetimi de özverili bir şekilde çalışan ve emeği geçen tüm personele teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.