DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

O alandaki tehlikeyi haber yaptık, yetkililer sorunu çözdü

O alandaki tehlikeyi haber yaptık, yetkililer sorunu çözdü

O alandaki tehlikeyi haber yaptık, yetkililer sorunu çözdü

İlçemize bağlı Değirmendere Ervatan Sitesi mevkii Gölcük istikameti D-130 Karayolu’nda bulunan kapak kırılmış durumdaydı. Bu da kaza riskini arttırmıştı. Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız soruna yetkililer duyarlı davranarak, kırık kapağı yenisiyle değiştirdi.

 Kaza riski oluşturuyordu

Yolun kenarında bulunan kapağın kırık olması araç sürücüleri için oldukça tehlike arz ediyordu. Bir süredir kırık halde bulunan kapağı görenler kapağın yenilenmesini istiyordu. Geçtiğimiz günlerde vatandaşların ve araç sürücülerin isteği üzerine yaptığımız haber sonrasında yetkililer soruna duyarlı davranarak, kırık kapağı yenilendi.

Teşekkür ettiler

Vatandaşlar ve araç sürücüleri yetkililere duyarlılığından ötürü teşekkür ederken, şunları söylediler: ‘Bu alandaki kapak çok kötü durumdaydı ve acilen değiştirilmesi gerekiyordu. Sizler çağrımıza kulak verdiniz ve bu durumu haberleştirdiniz. Allah sizden razı olsun. Konuyu yetkililere duyurdunuz, yetkililerde duyarlı davranarak, bu sorunu çözdü. Duyarlılığından ötürü yetkililere de teşekkür ediyoruz’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.