DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Şirinköy 650. Sokak’ta geniş su birikintisi oluştu

İlçemizde etkili olan yağışlar yine bazı alanlarda geniş su birikintilerin oluşmasına neden oldu. Şirinköy, 1. Ada, 650. Sokak’ta dün sabah ortaya çıkan görüntü görenlerin tepkisini çekti.

Vatandaşlar sıkıntı yaşadı

Gölcük’te her yağış sonrası bazı alanlarda görüntü değişmiyor. İlçemizde birkaç gündür etkili olan yağışlar, bazı alanlarda yine su birikintilerinin oluşmasına neden oldu. Şirinköy, 1. Ada, 650. Sokak’ta oluşan geniş su birikintisi vatandaşlara oldukça sıkıntı yaşattı. Vatandaşlar geniş su birikintisi oluşan alanlarda çalışma yapılarak, yaşanan sıkıntının çözüme kavuşturulmasını istediler.

‘Geniş su birikintileri biz vatandaşlara ve sürücülere sıkıntı yaşatıyor’

Her yağmur sonrasında bu türlü görüntülerin ortaya çıktığını belirten bazı vatandaşlar, ‘Yağan her yağmur sonrası Gölcük’te bazı alanlar ne yazık ki bu görüntüye sahne oluyor. Geniş su birikintileri biz vatandaşlara ve sürücülere sıkıntı yaşatıyor. Yetkililer bu soruna mutlaka çözüm üretmeli’ diyerek isteklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.