DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi depremzedelere yardım malzemesi topladı KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi depremzedelere yardım malzemesi topladı

KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, geçtiğimiz Cuma günü 6.8 şiddetinde Elazığ Sivrice merkez üslü meydana gelen depremi yaşayan depremzedelere yardımcı olmak amacıyla bir yardım kampanyası düzenledi. Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi bünyesinde toplanan yardım malzemeleri, Gölcük Belediyesi yetkililerine teslim edildi.

Toplanan yardımlar yetkililere teslim edildi

24 Ocak Cuma akşamı Elazığ Sivrice’de meydana gelen ve 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem sonrasında sıkıntı yaşayan depremzedelere ulaştırılması için Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi bir yardım kampanyası düzenledi. Sendika üyeleri tarafından yapılan bağışlar ile alınan temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, battaniye, ısıtıcı, giyim gibi toplanan yardımlar, AFAD’ın talebi doğrultusunda Gölcük Belediyesi ile Türk Kızılay’ının ortaklaşa yürüttüğü yardım kampanyasına dahil edildi. Toplanan yardımlar yapılan basın açıklamasının ardından Gölcük Belediyesi ve Türk Kızılayı yetkililerine teslim edildi.

Subaşı, “Depremi en az oradaki kardeşlerimiz kadar biz de hissettik”

Gerçekleştirilen yardım kampanyası hakkında bilgi veren Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreteri Nusret Subaşı, “1999 Depremini asrın felaketini yaşayan Gölcüklüler olarak bizler, geçen hafta Elazığ ve Malatya’da hissedilen depremi en az oradaki kardeşlerimiz kadar biz de hissettik. Aynı duyguları biz de yaşadık. Onların dertleriyle dertlenme noktasında üyelerimizle birlikte,  AFAD’ın organize ettiği, Gölcük Belediyesi ile Kızılay Gölcük Şubesi’nin katkıda bulunduğu bu güzel organizasyona Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak üyelerimizle birlikte biz de nasıl katkı sunarız diye düşünerek üyelerimiz desteğiyle bir yardım kampanyası düzenledik” dedi.

Yardımlar, AFAD ve yetkililerle görüşülerek hazırlandı

Kampanyamızda AFAD ve yetkililerle görüştük. Taleplerin ne olduğunu öğrendik. Isıtıcı, temizlik malzemesi, giyim eşyaları noktasında değerlendirme yaptık ve bu organizasyonu yerine getirmiş bulunuyoruz. Gün itibariyle belediyeye yardımları teslim edeceğiz ve yardımlar yerine ulaşacak. Arkadaşlarımıza, üyelerimize gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum. Özellikle bu organizasyonun yapılmasında bilfiil çalışan temsilci arkadaşlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Allah razı olsun, Allah kabul etsin diyoruz. Ayrıca bugünden sonra da devam edecek olan nakdi yardımları ise sendikamız olarak AFAD’ın hesabına yatırıp, bunu makbuzlandıracağız’ dedi. 

“Kudüs Başkentimizdir”

Dün ABD’de yüz yılın şarlatanlığı diye adlandıracağımız bir anlaşmaya imza atıldı.  Satılmış insanların yaptığı anlaşma inanan insanları hiçbir şekilde bağlamaz. Biz Müslüman ülkesinin olmazsa olması Kudüs’tür, Kudüs Başkentimizdir. Asla bundan taviz vermeyiz. Kendi kendilerine çalıp oynadıkları o ucube anlaşmayı kendilerine iade ediyoruz. Bu mücadeleden de asla vazgeçmeyeceğiz. Kudüs gerçek manada özgürlüğüne kavuşana kadar hem gönül hem de üzerimize düşen ne varsa yapma gayreti olacağız diye ekliyorum bugün buraya katılımlarınızda dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İsim: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.