DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk Otağı Gölcük’te hizmette ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI JEST

Türk Otağı Gölcük’te hizmette

ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI JEST

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türk Otağı Kafe Restaurant arasında imzalanan protokol ile Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı tüm mensupların Türk Otağı Kafe Restaurant’ın sunduğu hizmetlerden indirimli yararlanacak. Türk Otağı Kafe Restaurant’ta ayrıca Şehit eş, anne, baba ve kardeşlerinden hiçbir organizasyon ve hizmette ücret alınmayacağı açıklandı.

Esnaf Odası üyelerine %10 indirim yapılacak

Saraylı Mahallesi Mevkii Sivritepe Caddesi Küme Evler No: 232 adresinde Osman Çelik tarafından hizmet verecek olan Türk Otağı Kafe Restaunt ile Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında imzalanan protokol ile yemek, kahvaltı, düğün, nişan, kına, sünnet vb. organizasyonlarda %10 indirim uygulanacak. Bugün Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda imzalanan protokol törenine Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Türk Otağı Kafe Restaurant’ın sahibi Osman Çelik ve organizasyonları yapacak olan Sim Organizasyonun sahibi Hakan Gürle katıldı.

Kocaman, “Müessesenin ilçemize ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”

İmza töreninden sonra kısa bir açıklama yapan Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “ Zor zamanda Gölcük’te ticari yaşama canlandırmak için gerçekten, yani ticaretin çok çok zor olmuş olduğu bir dönem içerisinde büyük bir risk alarak, büyük bir cesaret örneği göstererek ilçemizde örnek ve özlenen bir mekanı halkın hizmetine sunan Osman kardeşimi gönülden tebrik ediyorum. Gölcük’te bu tür bir yer özlenen bir yerdi. Tabii bunları derken de ben özellikle orada yapılan 2 buçuk -3 milyon liralık bir yatırım var. Bu halka gidecek olan, halkın emrinde olan bir yatırım. Yalnız yere gidip, gezdik, gördük. Bir tek problemi, ulaşımdaki alakalı belediye tarafından yolun düzenlemesi ile alakalı olan bir yer var. Onu da belediye etkilerini mutlaka görür ve bu sıkıntıyı giderir. Yani hem bayanlar için hem erkekler için hem düğün organizasyonlarında iftar, Restaurant bölümü ile 20 saate yakın bir süre hizmet edecek. Bu cesareti gösterdiği için, bu Medeni cesareti gerçekten Kimsenin göstermediği bir anda bu cesareti gösteren Osman kardeşimi gönülden tebrik ediyorum. Müessesenin ilçemize ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yapmış olduğunuz anlaşmada üyelerimize Hayırlı olsun” dedi.

Çelik, “ Tesisimizden şehit aileleri her türlü hizmetten ücretsiz yararlanabilecek”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’den sonra söz alan Türk Otağı’nın işletmecisi Osman Çelik yaptığı açıklamada, “ Ben 50 yıldır bu ilçede ikamet ediyorum. Bu tesisi yaptığım Sivritepe’nin aslında Gölcük’ün terası olduğuna inandığım için böyle bir yatırım yaptık. Bu ilçedeki insanlara istihdam yaratmaya çalışacağım. Bu ilçenin insanlarına hizmet etmeye çalışacağım. Ama en önemlisi tesisimizde yemeklerde dahil, düğünlerde dahil orası yeri, Türk Otağı Türk’ün yaşadığı yer anlamını taşıyor. Bu nedenle Türk milleti için canını kanını vermiş şehitlerimizin eş, anne, baba, çocuk, kardeşleri de dahil olmak üzere ne yemek organizasyonlarından ne sünnet, düğün, kına vesaire organizasyonlarında, organizasyon firmamda Sim Organizasyon’un sahibi Hakan Bey’le çalışacağız. Onun da oluruyla tek kuruş para almadan, gelin arabalarının süslemesi ve gelin arabaları da bize de dahil olmak üzere Tek kuruş para almadan tüm organizasyonlarda bir üstlenmeyi kabul ediyoruz peşinen. Çünkü onlar bize daha önce peşine dediler. Biz onlar için ne yapsak azdır. Bunu kesinlikle ticari kullanmak istemiyorum. Bizi bilen bilir, biz bunu sağlayacağız. Onun dışında bu ülkenin gerçekten ekonomik imkanı olmayan insanlarımızı da Esnaf Odası gelecek ve “Bu arkadaşınızın ekonomik imkanı yok” biz onu da Düğün orada yapacağız. Hiç öyle sıkıntımız olmayacak Allah’ın izniyle. Çünkü önceliğimiz para kazanmak değil, orada bu ülkeye hizmet edeceğiz” dedi.

Basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayacak

Son olarak Başkan Kocaman, “Bu vesileyle de bütün basın mensupları arkadaşları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde,  11’inde olmak kaydıyla Osman kardeşin yeri gidip görmemiz açısından orada bir kahvaltımızı  tanıtım olayı verecek bunda davet etmiş olalım teşekkürler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.