DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Uzman Eğitimci Profesyonel Koç ve Eğitim Danışmanı Nagihan Özdil’den “ENGELLERİ AŞAN FARKINDALIK SOHBETLERİ”

Uzman Eğitimci Profesyonel Koç ve Eğitim Danışmanı Nagihan Özdil’den

“ENGELLERİ AŞAN FARKINDALIK SOHBETLERİ” 

Uzman Eğitimci Profesyonel Koç ve Eğitim Danışmanı Nagihan Özdil, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Gölcük Engelliler Derneği Üyeleri ile bir araya geldi. İlk defa gerçekleşen Nagihan Özdil ile “Engelleri aşan Farkındalık sohbetleri”  adı altında verilen seminere ilgi oldukça yoğun oldu.

Seminerin konusu “Yaşam” oldu

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi’nde dün Gölcük Engelliler Derneği Üyeleri ile bir araya gelen Uzman Eğitimci Profesyonel Koç ve Eğitim Danışmanı Nagihan Özdil, Nagihan Özdil  ile “Engelleri  aşan Farkındalık sohbetleri”  adı altında bir seminer verdi. İlk defa gerçekleşen seminere ilgi oldukça yoğun olurken, semineri konusu “Yaşam” oldu.

Yaşam nedir?

Yaşamın içinden örnekler vererek seminerini gerçekleştiren Uzman Eğitimci Profesyonel Koç ve Eğitim Danışmanı Nagihan Özdil, gerçekleştirdiği seminer hakkında bilgi verdi. Özdil yaptığı açıklamada , “ Bugün gerçekleştirdiğimiz seminerde, Yaşam ile hayat arasındaki fark nedir? Hayatta kalmak mı? Yaşamak mı? Bu proje ile günlük hayatta kullandığımız soyut ve somut kavramlar üzerinde yapacağımız sohbetlerle farkındalık oluşturmak. Kalbimde ayrı bir yere sahip olan Gölcük Engelliler  Derneği üyeleri ile bir arada olmak benim için çok kıymetli. Bugün kendileri ile sohbet yapmak, birbirimizi tanımak, eğlenceli kişilik testleri yapmak ve kitap tavsiyesi yaptıktan sonra seminerimiz  son buldu. Amacım benim ve bütünün hayrına en yüksek faydayı sağlaması için elimden geleni yapmak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.