DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vekil Tarhan’dan Gölcük’e ziyaret HER ZAMAN HALKIMIZIN ARASINDA OLACAĞIZ

Vekil Tarhan’dan Gölcük’e ziyaret

HER ZAMAN HALKIMIZIN ARASINDA OLACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gölcük İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen Fikret Gürel ve Yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu. Vekil Tarhan, ‘CHP’nin hedefi iktidar olmaktır. Bizler bu hedef doğrultusunda birlik ve beraberliğimizle Allah’ın izniyle hedefimize ulaşacağız. Halkımızın her zaman arasında olacağız’ dedi.

Gürel, ‘Halkımızın bütün sorunlarını tüm platformda dile getireceğiz’

Ziyaretten memnuniyetini belirten CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, şunları söyledi: ‘Yeni dönemde yeni arkadaşlarımızla beraber önce kentin sorunlarını sonra da ülke sorunlarını dile getirip ezilen, haksızlığa uğrayanların koruyucusu olmaya devam edeceğiz. İktidarın ısrarla ekonomik kriz yok demesine aldırış etmeden halkımızın geçim sıkıntılarını her platformda dile getireceğiz. Biz bu şehre aşığız, bu kente sevdalıyız. Gölcük genelinde biriken sorunları gündeme getirip, çözüm önerilerimizi belirtip, bunların takipçisi olacağız. Siyasi ayrım yapmaksızın vatandaşın derdine çare olacağız” dedi.

Vekil Tarhan, ‘Sizin ve partililerimizin emrinde, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz’

Gölcük’e gelmekten mutlu olduğunu belirten CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “31 Mart yerel seçimlerinin ardından parti içinde yapılan seçimlerle yeni göreve yeniden seçilen ilçe Başkanı ve yönetimlerini ziyaret ediyorum. CHP Gölcük İlçe Başkanı olarak tekrar görev almanızdan dolayı şahsınızı ve yönetiminizi tebrik ederim. Kongre sonrasında sizler daha sık saha çalışması yaparak bizleri halkla buluşturmalısınız. Bu yüzden sizin ve partililerimizin emrinde halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Tekrar yeni seçilen yönetiminize ve size hayırlı olsun, başarılar dilerim”  diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.