DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Köylü Pazarı alanı sürücüler tarafından yoğun ilgi görüyor

Köylü Pazarı alanı sürücüler tarafından yoğun ilgi görüyor

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi tarafından köylü vatandaşlarımızın kendi ürünlerini satması için ilçemize kazandırılan Köylü Pazarı alanı beklenilen ilgiyi görmeyince bir süre boş kalmıştı. Çevre esnafının isteği üzerine geçtiğimiz aylarda alan çevre esnafının kullanabileceği şekilde ücretsiz otopark haline getirilmişti. Girişi kilitli olduğu için sadece anahtarı olan araç sahiplerini kullanabildiği otoparkın girişindeki kilit kaldırıldı ve artık ücretsi otoparkı vatandaşlarda kullanabilecek.

Araç sahipleri oldukça memnun

Geçtiğimiz yıllarda köylü vatandaşlarımızın kendi ürettikleri ürünleri satabilmeleri için Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Köylü Pazarı alanı beklenilen ilgiyi görmeyince bir süre kapalı bir şekilde boş kalmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise çevre esnafın isteği üzerine anahtarı bulunan araç sahiplerinin kullanabileceği şekilde otopark haline getirilmişti.  Otopark şu günlerde tamamen kullanıma açıldı. İsteyen araç sahipleri hiçbir ücret ödemeden araçlarını bu otoparka bırakabiliyor. Araç sahipleri bu durumdan memnun olduklarını belirttiler.

Vatandaşlar, “Biz bu uygulamadan çok memnunuz”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan araç sahipleri, “Köylülerden beklenen ilgiyi göremeyince boş kalan otopark bir süre kapalı kalmıştı. Daha sonra belediye ekipleri boş kalacağına vatandaş kullansın talebimize kulak verip kapının anahtarının bulunması şartıyla burayı yeniden araç sahiplerinin kullanımına açmıştı. Ancak anahtarı bulunmayan vatandaşlar zor durumda kalıyor ve araçlarına park edecek bir yer bulamıyorlardı. Bugünlerde ise otopark tamamen kullanıma açıldı. Biz bu uygulamadan çok memnunuz. Araçlarımızı güvenle park edebileceğimiz bir park yerine sahibiz. Belediye ekiplerine bize bu park yerini kazandırdıkları için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.    

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.