DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Adnan Menderes İş Merkezi’ndeki Esnaflar dertli ACİLEN ONARIM BEKLİYORUZ

İlçemizde 2000’li yıllarda tamamlanan Adnan Menderes İş Merkezi’ne bu zamana kadar herhangi bir bakım yapılmadığı için bina adeta çürüyor. Birçok dükkanın Gölcük Belediyesi’ne ait olduğu iş merkezinin esnafları Gölcük Belediyesi’ne seslenerek, “ Adnan Menderes İş Merkezi çürüyor, görü artık” diyerek iş merkezine biran önce bakım yapılmasını istediklerini dile getirdiler.  

Aktaş, “Ben her sene kendi imkanlarımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor”

Aktaş Ciğercisi sahibi Özgür Aktaş, “ Bir sene önce seçim çalışmaları sırasında Ali Yıldırım Sezer buraya gelerek, “Başkan seçilirsem ilk işim bu binayı onarmak olacak” demişti. Seçimlerin üzerinden neredeyse bir sene geçti hala tık yok, bir çivi bile çakılmadı. Yani anlamıyoruz bu kadar zor mu burayı yaptırmak. Kiraya 300 lira zam yaparken iyi ama iş tadilata gelince bir icraat yok. Ben her sene kendi imkanlarımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor. Belediyenin biran önce bu işe el atmasını istiyoruz dedi. 

Balcı, “Adnan Menderes İş Merkezi’nin Gölcük’e yakışır bir hale getirilmesini istiyoruz”

Rizeli Kardeşler sahibi Samet Balcı, “Biz 30 senedir Gölcük Belediyesi’nin kiracısıyız ve Adnan Menderes İş Merkezi yapıldığından beri buradayız. Bizim sıkıntımız Adnan Menderes İş Merkezi’ne yapıldığı günden beri doğru düzgün bakım yapılmaması. Biz esnaflar olarak gerekli tadilatı yapılmasını ve Adnan Menderes İş Merkezi’nin Gölcük’e yakışır bir hale getirilmesini istiyoruz. Eğer belediye bunu yaparsa çok memnun oluruz. Belediyeden bunu bekliyoruz” dedi. 

Bıyıklı, “Biz biran önce iş merkezine gerekli tadilatın yapılmasını bekliyoruz”

Modern Erkek Kuaförü sahibi  Ali Bıyıklı, “Ben 20 yıldır bu iş merkezinin esnafıyım ve bu süre zarfında bir sefer bakım yapıldığını gördüm, oda boya yapıldı. Onun dışında bir bakım yapıldığını görmedik. Belediye devamlı “Yönetim kurun bizde o yönetime girelim ve ne gerekiyorsa yapalım” diyorlar ama bir türlü yönetimde kurulmadı. Bu nedenle iş merkezi böyle bakımsız bir şekilde duruyor. Biz biran önce iş merkezine gerekli tadilatın yapılmasını bekliyoruz. Yönetim konusunda da belediyenin öncülük yapmasını istiyoruz” dedi. 

Kurtuluş, “Belediye tarafından Gölcük yakışır bir hale getirmesini bekledik”

Escape Cafe işletmecisi Serkan Kurtuluş, “ Ben 5 yıldır Adnan Menderes İş Merkezi’ndeyim ve tabi kendimce bazı tadilatlar yaptım ama belediyeden binaya yapılan hiçbir şeyi görmedik. Belediye tarafından binaya güzel bir tadilat yapılmasını, çevre düzenlemesi ile Gölcük yakışır bir hale getirmesini bekledik ama bu süre zarfında herhangi bir çalışma görmedik. Bizim bir diğer sıkıntınızda Gölcük’te aşırı köpek var. Müşterilerimiz bu konuda çok sıkıntı yaşıyor. Ben sokakta başıboş gezen köpeklere bir çözüm bulmalarını istiyorum” dedi. 

Birdal, “İş merkezinde tavanlar akıyor, giderler tıkalı, her taraf kabarıyor ve dökülüyor”

Şen Balık Lokantası sahibi Zafer Birdal, “Biz yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’ne  bakım yapılmasını istiyoruz ama hiç bir tadilat yapılmadı. 15 sene boyunca Mehmet Ellibeş’ten bakım yapmasını bekledik ama hiç ilgilenmedi. Şimdi Ali Yıldırım Sezer’den bi iş merkezini artık görmesini istiyoruz. İş merkezinde tavanlar akıyor, giderler tıkalı, her taraf kabarıyor ve dökülüyor. Dışarıda yağmur yağıyor biz içeride neredeyse şemsiye ile dolaşacağız. Bina çürüyor ve kimse önlemini almıyor. Soruyoruz, bu bina Gölcük’e yakışıyor mu? Artık yetkililerin bu işe biz çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.