DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bir ömür boyu mutluluk için unutulmaz bir gün seçtiler 02.02.2020’DE “EVET” DİYEREK DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Bir ömür boyu mutluluk için unutulmaz bir gün seçtiler

02.02.2020’DE “EVET” DİYEREK DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Düzden ve tersten okunduğu zamanda aynı tarih olan 02.02.2020 tarihi evlenmeyi düşünen çiftlerin oldukça ilgisini çekti. Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de bu özel tarihte çiftler nikahlarını kıyarak bir ömür boyu mutluluk için “Evet” diyerek dünya evine girdiler. İlçemizde de Nilay ve Erdal çifti Tarihi Değirmendere Yalı Evleri’nde unutulmayacak bir tarih olan 02.02.2020’de gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdiler.  

Düğün 8 Şubat’ta İstanbul’da

Selma ve Atıf Küçükberber’in kızları Nilay ile,  Hediye ile Mehmet Şah Işık’ın oğulları Erdal unutulmaz bir tarih olan 02.02.2020 tarihinde tarihi yalı Evleri’nde düzenlenen nikah merasimi ile dünya evine girdiler.  Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü doktorlarından Erdal Işık ve aynı bölüm hemşiresi Nilay Küçükberber 2020 takviminin özel günü olan 02.02.2020’de bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Genç çiftin Nikahını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıyarken, Nikah şahitliğini AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Çiftin Kına gecesi  6 Şubat’ta İzmit SEKA Deniz’de, düğünleri  ise 8 Şubat’ta İstanbul’da yapılacak.

Başkan Sezer mutluluklar diledi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “02.02.2020 gibi özel bir tarihte, Değirmendere Tarihi Yalı Evlerimizde, İl Başkanımız Mehmet Ellibeş’in nikah şahitliğini yaptığı, Nilay Küçükberber ve Erdal Işık çiftinin nikahını kıyarak, her iki ailenin mutluluklarına ortak olduk. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah mesut etsin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.