DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’li Gençler Kongrelerini gerçekleştirdi YENİ BAŞKAN FURKAN KORKMAZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Gençlik Kolları’nda bugün kongre heyecanı yaşandı. CHP’li Gençlerde Güney Yılmaz Başkanlığı’nı Furkan Korkmaz’a devretti.

CHP’li Gençlerin kongresine CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve partililer katılım sağladı.

Kongreye 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Akabinde Kongrenin Divan heyeti belirlendi. Divan Başkanlığı’na Tuncay Şahin, Divan Başkan Yardımcılığına Ali Cem Güneş ve Yazmanlığa Görkem Ece Leblebici seçildi.

Daha sonra kongrede Faaliyet ve Hesap raporları okundu. Okunan Faaliyet ve Hesap raporları oybirliği ile kabul edilerek, Güney Yılmaz’ın İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı dönemi ibra edildi.

Andız, ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nde Gençlik Kolları bir okuldur’

Kongrede ilk olarak konuşma yapan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nde Gençlik Kolları bir okuldur. Biz gençler partimize çalışmalarımızla destek verip, partimizi hedeflediğimiz yer olan iktidara taşıyacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’te gençlere her zaman önem vermiş, bunu her fırsatta söylemiştir. Bizler büyük bir aileyiz ve bugün Gölcük İlçe Gençlik Kollarımızın kongresini siz değerli büyüklerimizin ve kardeşlerimizin katılımlarıyla yapıyoruz. Güney kardeşimiz de Gençlik Kolları Başkanlığı’nı en iyi şekilde yerine getirmiş, şimdi partimize Belediye Meclis Üyesi olarak önemli hizmet vermektedir. Furkan Korkmaz kardeşimde yeni görevinde partimizi hedeflediğimiz noktaya taşıyacak, bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Kongremizin partimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

‘Tek hedefimiz var o da CHP’yi iktidara taşımak’

Akabinde sırasıyla konuşma yapan İlçe Başkanı Fikret Gürel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, İlçe Gençlik Kolları başkanlığını Furkan Korkmaz’a devreden Güney Yılmaz, ‘Kongremizin partimize ve Gölcük’e hayırlı olmasını diliyoruz. Bizler birlikte ve beraberliğimizle yarın seçim varmış gibi çok çalışarak, iktidar hedefimize ulaşacağız’ dediler. Güney Yılmaz, ‘Başkanlık görevim boyunca, ekibimle yoğun emek vererek, gece gündüz çalışarak gönülden bağlı olduğum partime en iyi hizmeti verdiğimi düşünüyorum. Bugün kongremizde başkanlık bayrağını Furkan kardeşime teslim ediyorum. Furkan kardeşime ve ekibine yeni görevinde başarılar diliyor, sizlerin her zaman yanınızda olduğumu belirtmek istiyorum’ diye konuştu.

Furkan Korkmaz, başkanlığa seçildi

Konuşmaların ardından Kongreye tek başkan adayı olarak katılan Furkan Korkmaz, tüm partililerin oylarıyla İlçe Gençlik Kolları’na başkan olarak seçildi.

Korkmaz, ‘Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün övdüğü gençler arasında yer alacağız’

Korkmaz, yaptığı konuşmada, ‘İlçe Gençlik Kolları bir partinin en önemli birimlerinden birisidir. Bu zamana kadar görevlerini en iyi şekilde yapan, bütün İlçe Gençlik Kolları Başkanlarıma teşekkür ediyor, görevimin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduğumu belirtmek istiyorum. Beni başkanlığa layık gören İlçe Başkanımıza, değerli büyüklerime ve kardeşlerime ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi dünyanın en köklü partilerinin başında gelir. Cumhuriyet Halk Partisi demek, ülkemizin sigortası demektir. Bugün ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi’nin vizyonuna ihtiyacı olduğu ortadadır. Bizler bütün bu zorluklara göğüs gerip, sabırla ve hırsla hedeflerimize yürüyeceğiz. Partimizi iktidara taşımada sorumluluk alıp, gece gündüz çalışacağız. Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün övdüğü gençler arasında yer alacağız’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.