DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’li Gençlerde devir teslim töreni yapıldı ‘BİZ BİRLİKTEYSEK GÜÇLÜYÜZ’

CHP’li Gençlerde devir teslim töreni yapıldı

‘BİZ BİRLİKTEYSEK GÜÇLÜYÜZ’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları’nda geçtiğimiz dün devir teslim töreni heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdikleri kongre sonrasında başkan olarak seçilen Furkan Korkmaz, görevine başladı.

Parti binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine CHP’nin geçmiş dönem ilçe başkanları,Belediye Meclis Üyesi Güney Yılmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz ve Gençlik Kolları Üyeleri katılım sağladı.

Yılmaz, ‘Furkan kardeşime ve yeni yönetimine güvenimiz tam’

Gerçekleştirilen programda ilk olarak konuşma yapan bir önceki dönem ilçe gençlik kolları başkanı Güney Yılmaz, ‘Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. Yeni görevinizi umarım başladığınız şekilde bitirme şansınız olsun. Ben ilk Yusuf abimin döneminde görevime başladım. Daha sonra Murat abim, sonra Murat kardeşim sonrasında ben ve şimdide Furkan kardeşim görevi aldı. Biz Gölcük’te siyasette abi kardeş hukukunu pekiştirdiğimiz için hala görüşüyoruz. Hala bir aradayız. Hep beraber bir şeyler yapıyoruz. Şu an yönetici olmayan başkan ya da arkadaşlarımızla hala görüşüyoruz. Umarım sizin de böyle güzel dostluklarınız ve arkadaşlarınız olur. Bu dostlukları edinirseniz siyasetten zevk alırsınız. Ben siyasete atıldığımda 17 yaşındaydım. O dönemler biz büyük gelen abilerimizin yaşına geldik, hatta geçtik. Furkan kardeşime ve yeni yönetimine güvenimiz tam. Bizler her zaman sizin yanınızda olacağız. Yeni görevinizde başarılar diliyorum’ dedi.

Sirmen, ‘Demokrasinin en çok işlediği partilerin başında CHP gelmektedir’

Önceki dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanlarından Yusuf Sirmen, yaptığı konuşmada, ‘Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun. Bizler görevimizi aldığımızda hedefimizi CHP’nin bayrağını en yukarıya çıkartmaktı. İnşallah sizler göreviniz boyunca ayrışmadan, görevinizi yapacaksınız. Demokrasinin en çok işlediği partilerin başında CHP gelmektedir. Bir konuda ayrışsanız bile mutlaka birliğinizi bozmamalısınız. Siyaset birlik işidir. Kocaeli’nin hiçbir ilçesinde bu kadar bağlılık göremezsiniz. Biz Gölcük olarak, yıllardır birliğimizi bozmadan bugünlere geldik. İnşallah sizlerde partimizi en üst noktaya taşırsınız. Yeni görevinizde Furkan kardeşimi tebrik ediyorum’ diye konuştu.

Korkmaz, ‘Biz asla ayrışmadık’

Önceki dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanlarından Murat Korkmaz, ‘Görevine başlayan Furkan kardeşimi yönetimiyle tebrik ediyorum. Biz gerçekten örgüt olarak Kocaeli’ye imza atmış bir gençliğiz. Hala da bu gelişecek. Gölcük’ün Kocaeli’de çok büyük saygınlığı var. Son iki üç dönemdir imzayı hep Gölcük koymuştur. Biz asla ayrışmadık. Doğruyu yanlışı konuşarak, tek noktada bulunmalıdır. Biz birlikteysek güçlüyüz. Bu masada oturanlar farklı düşünebilir ama bu masadan tek bir fikir oluşmalı. Ben ayrılmadan, bugünkü gibi değil daha da büyüyerek, elimizden ne geliyorsa biz buradayız. Daha iyi dönemlerimiz, çok daha kötü günlerimiz oldu. İlçe binamız yoktu. Yusuf abi ilçe binamız yokken görev aldı. Gölcük’te 4. ve 5. durumda olduğumuz dönemlerden bugünlere geldik. Gölcük’te oy sayılarını 35 bin 40 binlere getirdik. Gölcük gerçekten çok zor bölge. Sağ düzeyin çok fazla olduğu, tarikatların olduğu  bir bölgede yaşıyoruz. Biz ikinci olduğumuz dönem çok büyük emek verdik. O zaman 30 bin hane vardı, herkesin kapısını çalıp, çiçek götürdük, derdimizi anlattık. Size anlatıldığı gibi değil CHP. Şu anda hiç kimse CHP’li diye yargılamıyor. Bu durum çok önemli. Ben iyi olacağını görüyorum. Sizlere de güveniyor, çalışmalarınızda her zaman yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum’ dedi.

Korkmaz, ‘Demokrasinin en çok işlediği partilerin başında CHP gelmektedir’

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, ‘Sizin burada olmanız bize güç veriyor. Bundan sonra da sizleri sık sık burada görmek istiyoruz. İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bana layık gören başta İlçe Başkanımıza, büyüklerimize ve sizlere teşekkür ediyorum. Hedefimiz birlik ve beraberliğimizle partimizi iktidara taşımaktır’ dedi.

Yılmaz’a teşekkür edildi

Konuşmaların ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nı Furkan Korkmaz’a devreden Güney Yılmaz’a plaket takdim edilerek, verdiği emeklerden ötürü teşekkür edildi.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.