DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

EMUZDER Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı, “ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

EMUZDER Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı,

“ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Emekli Uzmanlar Derneği  (EMUZDER) Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı, son günlerde artan şehit haberleri ile derin üzüntüler içinde olduklarını ifade ederek, “Bir can için canlarını feda eden kahraman silah arkadaşlarımızın haklarını hiç bir şekilde ödeyemeyiz” dedi.

“Türk milletinin gücü olan ordumuzun Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah”

EMUZDER Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı yaptığı açıklamada, “ Terörle mücadelede Dağda, bayırda, havada, denizde, Yurtiçinde ve yurtdışında her zaman ve her yerde, en kritik yerlerde görev yapan, ülkemizin güvenliği için bu uğurda canlarını hiçe sayan silah arkadaşlarımız insani yardım ve doğal afetlerde de en ön safta yer alarak bir can için canlarını feda ediyor. Son günlerde ciddi manada zor kış şartlarında felaketlerle mücadele ediyoruz.  Bir taraftan da terörle mücadele ediyoruz.  Şu anda çığ altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Önceki gün ilimizin Kartepe ilçesinde ikamet eden Jandarma Astsubay Fatih Karagöz şehidimizin cenaze törenine katılarak ailesinin acısını paylaştık ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Şehidimizin ailesine rabbimden sabırlar niyaz ediyorum.  Aynı anda ülkemizin birçok şehrinde aynı duygular yaşandı.  İnşallah bu son olur derken bu günde 5 Şehidimizin daha haberini aldık.  Milletimizin başı sağ olsun. Düşeni kaldıran, Aç’ı doyuran, nerde olursanız olun din, dil, ırk, zengin, fakir ayırımı yapmadan ihtiyacınız olduğunda her türlü imkanını seferber eden bir ordumuz ve bu ordunun içinde bir can için canlarını feda eden kahraman askerlerimiz var ve diyorlar ki;  “Evet belki hava soğuk, toprak soğuk, silah soğuk üşütür kimimizi Olsun, Memleket sevdası yeter, vatan aşkı ısıtır içimizi”. Kahramanlık ve cesaretin sembolü, Türk milletinin gücü olan ordumuzun Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah” dedi.

“Şehitlerimizin acısı yüreklerimizi yakıyor

Kargı sözlerinin devamında, “Bir taraftan Van’daki hadise, bir tarafta İdlib’de yaşadıklarımız bizleri üzmüştür.  Onlarca ailemizin canı yandı.  Deprem, Çığ Faciası, Uçak kazası ve İdlib’de yapılan saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, tedavisi devam eden yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Ruhları şad, Mekanları cennet olsun inşallah” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.