DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Fırtına köpek kulübesini parçaladı MASKARA AÇIKTA KALDI

Fırtına sokak hayvanlarını yerinden etti

Geçtiğimiz gün ilçemizde de etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına hayat şartlarını olumsuz yönde etkiledi. Fırtınadan en çok etkilenenlerin başında da sokak hayvanları geliyor.

İlçemizde etkili olan fırtına pek çok sokak hayvanını olumsuz etkiledi. Bazı vatandaşların kendi imkanlarıyla yaptıkları kulübeler fırtınadan dolayı hasar gördü. Vatandaşlar Belediye ekiplerinin bu günlerde sokakta yaşayan can dostlarımızı unutmamasını istedi.

Vatandaşlar, “Onlarında hepimiz gibi yaşamaya hakkı olduğunu unutmayalım”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar, “Geçtiğimiz gün meydana gelen şiddetli fırtına hiç şüphesiz en çok da sokakta bulunan can dostlarımızı etkiledi. Kendi imkanlarımızla yaptığımız kulübeler bu fırtınalar yüzünden kullanılamaz hale geldi. Birçok hayvan yağmurun altında kaldı. Onlar sokak hayvanı olabilirler ama böyle durumlarda kendilerini koruyabilecekleri çok az alan var. Bizler kendi imkanlarımızla çok az hayvanı koruyabiliyoruz. Belediye ekiplerinden isteğimiz bu soğuk kış günlerinde sokakta yaşayan canlarımızı unutmamaları. Onlar için belirli bölgelere yuvalar yapabilirlerse hepimiz çok mutlu oluruz. Bunun yanında bazı vatandaşlarımızı da o yuvalara zarar vermemeleri konusunda uyarmak istiyoruz. Onlarında hepimiz gibi yaşamaya hakkı olduğunu unutmayalım ve yaşam haklarını ellerinden almayalım” şeklinde konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.