DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Anadolu Lisesi Kermesi amacına ulaştı

Gölcük Anadolu Lisesi Kermesi amacına ulaştı

İlçemizin en köklü ve en başarılı eğitim kurumlarından birisi olan, Ulaşlı’da bulunan Gölcük Anadolu Lisesi’nin Okul Aile Birliği, alkışlanacak bir kermese imza atarak, büyük bir takdir topladılar.

Kermesin geliri okul yararına kullanılacak

İlçemizde bulunan okulların aile birlikleri yönetimleri, okullarının ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, zaman zaman çeşitli kermesler düzenliyorlar. Bu eğitim kurumlarımızdan birisi de, Ulaşlı’da eğitim veren, Gölcük Anadolu Lisesi oldu. Gölcük Anadolu Lisesi’nin başarılı Okul Aile Birliği Başkanı olan Nurhayat Özen ve ekibi, geçtiğimiz günlerde, okulun ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, okul binasında bir kermes düzenlediler. Okul Aile Birliği Özen ve ekibi, alkışlanacak bir kermese imza atarak, büyük bir takdir topladılar. Başkan Kaya, kermeste emeği geçen tüm ekip arkadaşları ile öğrenci velilerine teşekkür ederek, kermesin amacına ulaştığını söyledi.

Okul Müdürü Yağcıoğlu’ndan teşekkür

Gölcük Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Yağcıoğlu’da, bu kermesi düzenleyen Okul Aile Birliği Başkanı Nurhayat Özen ve ekibine teşekkür ederek, bu kermesin diğer okullara örnek olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.