DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği kongresi tamam SAFET ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği kongresi tamam

SAFET ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği kongresini Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan mevcut Başkan Safet Çelik, dernek üyelerinin oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Divan Başkanı Necmi Kocaman

İlçemizin sevilen ve değerli derneklerinden birisi olan Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği kongresini tamamladı. Görevini başarıyla sürdüren Safet Çelik, kongreye tek başkan adayı olarak katılırken, kongrenin Divan Başkanlığı’nı Necmi Kocaman, Üyeliklerini ise Yasin Aslan ve H. Hüseyin Karakaya yaptı.

Çelik, ‘Dernekler yaşadığımız şehrin kültür mozaiğini oluşturmaktır’

Derneğin kongresi 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Kongre başında kısa bir konuşma yapan Mevcut Başkan Safet Çelik, ‘Öncelikle siz değerli dostlarıma ve dernek üyelerime katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Elazığ’da ve Malatya’da yaşanan depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Dernekler yaşadığımız şehrin kültür mozaiğini oluşturmaktır. Dernekler Kültürlerin yaşandığı güzel bir oluşumlardır. Bizde dernek üyelerimizle Gölcük’e çalışmalarımızla güzel katkılar sunduğumuzu düşünüyorum. Kongremizin derneğimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum’ dedi.

Dernek ibra edildi

Daha sonra derneğin Denetim, Yönetim ve Mali Bilanço raporları okundu. Dernek üyeleri bu raporları oy birliği ile ibra etti. Akabinde başkanlık seçimine geçildi. Derneğin mevcut başkanı Safet Çelik, bütün üyelerin oybirliği ile yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Çelik, kendisini başkanlığa seçen dernek üyelerine teşekkür ederek, yeni dönemde de çalışmalarına başarıyla devam edeceğini söyledi.

Başkan Safet Çelik’in görevlendirmesi şu şekilde oldu;

Başkan Yardımcısı; Fahri Güneş

Mali Sekreter;  Hilmiye Gövez

Kültürel Müzik Organizasyon Sorumlusu; Mehmet Soysal

Sekreter; Mustafa Olu

Halkla İlişkiler Sorumlusu; Selahattin Boz

Kültürel Faaliyetler Sorumlusu; Hüseyin Ay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.