DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’lü Muaythai Sporcumuz Murat Onur Şener, İstanbul’da Gölcük’ü temsil etti İRANLI RAKİBİNE ŞANS TANIMADI

Türkiye Kempo Savunma Sporları Federasyonu Başkanı Muaythai İstanbul il temsilcisi milli sporcu Halis Avşar’dan muhteşem bir Muaythai Süper Ligi gecesi Vegas Fight Night olarak İstanbul Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde gerçekleştirildi. Şampiyonaya katılım sağlayan Gölcük’ün başarılı Muaythai Sporcusu Murat Onur Şener, Kickboks maçında İranlı rakibi Amir Hosein Chegni’yi yenerek, performansıyla dikkat çekti.

Şampiyonada gösterdiği performans dikkat çekti

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Salonu’nda gerçekleştirilen Vegas Fight Night Şampiyonasına Gölcüklü Sporcumuz Murat Onur Şener katılım sağladı. Şampiyonada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Gölcüklü Sporcu Murat Onur Şener Profesyonel Kick Boks maçında İranlı rakibi Amir Hosein Chegni’yi 2. Raund da nakavt ederek yendi.

 ‘Hedefim Gölcük’ü en iyi şekilde temsil etmek’

TV 8,5 kanalının canlı yayınladığı müsabakada ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Sporcumuz Murat Onur Şener, ‘İstanbul’da gerçekleştirilen böylesine önemli bir şampiyonaya katılım sağladığım için çok mutluyum. Burada İranlı rakibimi yenerek, güzel bir sonuç elde ettim. Hedefim katıldığım şampiyonalarda başarılı olarak, Gölcük’ü en güzel şekilde temsil etmek. Bunun için de çok çalışıyorum. Bana her zaman destek olan değerli Antrenörlerime, aileme ve dostlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.