DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor istediği sonuçları bir türlü alamıyor

Gölcükspor istediği sonuçları bir türlü alamıyor

Bu sezon ligde çok istikrarsız bir performans gösteren, düşme korkusunu yaşayan Gölcükspor, ligin ikinci yarısı ile birlikte bu sıkıntıyı daha çok hissetmeye başladı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçta 3 beraberlik alan, iki maçtan da mağlup ayrılan Gölcükspor, düşme hattı ile de arasındaki puan farkı 1’e düştü. 24 puanla düşme hattının bir puan üzerinde yer alan Gölcükspor’da işler iyi gitmiyor. Pazar günü Diyarbekirspor yenilgisi sonrasında takım üzerinde baskı da artmaya başladı.

Sadi Tekelioğlu sadece 4 maça çıktı

Kırmızı-Siyahlı ekipte, bu sezon sorunlar bitmiyor. Sezona Taner Gülleri ile başlayan Gölcükspor, ligin ilk yarısının ortalarında Sadi Tekelioğlu ve ekibi ile anlaştı. Sadi Tekelioğlu, ligin ilk yarısında takımla sözleşme yapmadı, yardımcıları ligin ilk yarısını bitirdi. Ligin ikinci yarısında sözleşme yapan Sadi Tekelioğlu’nun Diyarbekirspor maçından bir gün önce ayrılması ile çok büyük şok yaşadı. Geçtiğimiz Pazar günü takımın başında sahaya İdari Menajer Ömer Faruk Uzuner çıktı.

 Bu hafta maç Cumartesi günü

Ligde çok sıkıntılı bir dönemden geçen Gölcükspor, bir yandan da lige odaklanmış durumda. Teknik direktör sorunu bulunan Kırmızı-Siyahlı ekip, cumartesi günü sahasında lig üçüncüsü Pazarspor’u konuk edecek. Temsilcimiz, bu zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Bu maç öncesinde temsilcimizde cezası biten Emre Yüksektepe oynayacak. Sakatlığı süren Taha’nın durumu ise bu hafta sonuna kadar belli olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.