• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01

İYİ parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Genel 11.02.2020 13:54:14 0
İYİ parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

İYİ Parti İlçe Başkanı haftalık olağan toplantısında ülke ve ilçe gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, son 10 günde İdlib’de verdiğimiz şehit sayısının 18’e ulaşmış olması nedeniyle hükümetimizin ne gerekiyorsa yapması gerektiğini ifade etti.

“Askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum”

Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, “ Öncelikle Suriye’nin İdlib şehrinde askerimize düzenlenen saldırı sonucunda dün 5 askerimizi şehit verdik. Askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Son 10 gün içinde toplam şehit sayımız sadece İdlib kentinde 18’e ulaşmış ve buda sonuçta Suriye rejimi ile bağlantılı. Rusya beraberinde bir operasyon sonucu askerimiz şehit olmuştur. Bu konuyla ilgili Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bir sözünü tekrarlamak isterim. “Mehmet’im can veriyor siz daha neyi bekliyorsunuz. Diploması seçeneği elbette kıyıda durmalı ama Mehmedim toprağa düşerken ve bunu bir devletin askeri yaparken lafı uzatmanın anlamı yok. Mikrofon delikanlılığını artık bırakın ve gerekeni yapın” demiştir.  Bizde bu konuda gereken cevabın verilmesini beklemekteyiz. İktidarı yönetenlerin devleti en üst kademesinin bu konuda bir an önce ne gerekiyorsa yapmasını talep ediyoruz” dedi.

“Kongremizi en güzel şekilde gerçekleştireceğiz”

Kongre süreçleri hakkında da bilgi veren Başkan Aynacı ,” Ayrıca önümüzde bir kongre süreci var ve günler yaklaşmakta.  23 Şubat Pazar günü yapacağımız kongrede Cuma günü şahsımın ve yönetimimdeki arkadaşımın desteğiyle bir adaylık açıklamamız olacak. Cuma günü yapılacak olan açıklamaya herkesi davet ediyoruz. Bu açıklama akabinde kongre hazırlıklarımıza son sürat devam edeceğiz. An itibariyle 400 Delegeden oluşan listemiz seçim kuruluna teslim ettik. Kendilerinin bize verecekleri askı süresini beklemekteyiz. Seçim kurulundan gelecek onaylı listemiz ile birlikte delegeyi askıya çıkaracağız. Gerekli komisyonları kurduk. İYİ Parti’nin ilk kez salon programı olacak. Parti kurulduğu günden beri bereketli bir döneme denk gelip seçim üzerine seçim yaşamış bulunmaktayız. İlk kuruluş akabinde 7 ay içinde bir seçime girdik. Milletvekili seçimi akabinde bir yıl sonra yerel seçimlerle Türkiye genelinde seçim olmuştur. Biz bu süreçte atanan bir yönetim olarak seçilmiş yönetim olmak istiyoruz. Bunun içinde Pazar günü yapacağımız kongremizde Gölcük’te salon programı olarak şanlı bir toy havasında gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda vatandaşlarınızın yoğun ilgisini duymaktayız. Kongremizi binlerin katılımı ile salon programı yapıp, salonda insanlara bir seçimden ziyade İYİ Parti’nin bir şöleni gibi bir kongre gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Allah nasip ederse bu yönetimle de yapacağımız bu program ile İYİ Parti’nin Gölcük’te ne kadar güçlü olduğunu bütün herkes görecektir. Önümüzdeki yapılacak bütün seçimlerde daha aktif çalışacağımızın, Gölcük’te ne kadar etkili olacağımızın görüntüsü 23 Şubat Pazar günü Kongre salonunda vatandaşlarımızın beğenisine çıkacak. Bunu belirtmek isterim. Eskilerin söylediği bir söz vardır; “ Her seçim sabahı, diğer seçimin hazırlığıdır” diye. Biz siyasette demokrasiye inanan insanlarız. Yapılacak bu seçimlerle partimizin önce yönetimini taçlandırıp, akabinde yapılacak her seçimde hazır olduğumuz göstermek istiyoruz” dedi.

“Gölcük’te yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz”

İlçe çalışmaları hakkında da düşüncelerini dile getiren Başkan Aynacı, “ İlçemizde yapılan çalışmaları yakından takip etmekteyiz. Son olarak Otogar’ın yapılacağı yer olarak Mezbahanenin olduğu yer olarak gündeme geldi. İYİ Parti’nin seçim çalışmalarında ki projelerinden biri de otogarın Mezbahanenin olduğu alana yapılmasıydı. Biz yine seçim sonucunda belediye başkanımıza yaptığımız ziyarette projelerimizin bir kısmını kendisine iletmiştik. Bunların içinde otogarın Mezbahanenin olmasını da iletmiştik. O günlerde belediye başkanımız otogarı olduğu yerde dönüştürmeden bahsederken biz kendisine otogarı Mezbahanenin alanına alarak Gölcük’e bir hizmet edelim demiştik. Otogarın kavşağa ve yapılacak olan Güney Marmara Otoyolu’na yakınlığıyla Mezbahanenin olduğu alan olduğunu söylemiştik. Gelinen nokrada fikirlerimizin ne kadar doğru olduğunu tekrar belediyeden teyit edip otogarın bu alan üzerinde yapılacak olması bizi mutlu etmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu konuda Gölcük için iyi yapılan ne varsa bizde buradayız. Fikirlerimizle duruşumuzla doğru bir tanedir. Otogarın yeri gerçekten çok güzel olmuştur. Akabinde çalışmaları bizde izlemekteyiz. Mareşal Fevzi çakmak Caddesi üzerinde çalışmalar devam etmekte. Çalışmalar bittiği zaman trafiğimize bir rahatlama olacaktır. Yine aynı şekilde belediye binasının önünde Gölcük’e yakışmayan bir üst geçit vardı. Çürümüş pas halinde bir üst geçidimiz vardı. Söküldü ve inşallah daha modern, altına yazılan yazı gibi halkının yaşamaktan gurur duyduğu donanma kenti Gölcük’e yakışan bir üst geçit yapacaklarıdır. Bu konuda yine emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Çalışmaları bizlerde takip etmekteyiz.

“Değirmendere Kapalı Pazar Yeri’nin sonu ne olacak?”

Son olarak defalarca konuştuğumuz ve sorduğumuz halde bir türlü cevap alamadığımız bir konu var. Değirmendere Kapalı Pazar Yeri ne olacak?  Değirmendere kapalı Pazar yerinin çözümün ne olduğunu öğrenmiş değiliz. Pazarcıların tutumu, belediyemizin izlediği tutum ama sonuçta açılamayan bir pazar. Bu hafta içinde Yeni Sanayi Sitesi’nde bir dükkanımız yandı. Buradan sanayideki dükkan sahibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür kazaların Pazar yerlerinde olması durumunda bunun hesabını ne pazarcılar odası verir nede belediye verebilir. Bu konuda girilmeyecekse çözümü ne? Bunu da duymak istiyoruz.  Pazarcılar bu binaya girmek istemiyorlarsa belediyenin alternatif bir Pazar yeri çalışması düşünülüyor mu? Pazarcılar girecekse bir an önce ne yapılacaksa yapılsın. Çünkü orada oluşacak bir kazada insanlar hesap veremezler. Bu konuda aylardır konuşuyoruz ama bir sonuç yok. Bu konuda gerekli cevapları her iki taraftan da bizlere verilmesini talep ediyoruz” dedi.


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16