DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, SEÇİME TEK ADAY GİDİYOR

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, SEÇİME TEK ADAY GİDİYOR

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

SEÇİME TEK ADAY GİDİYOR

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı 23 Şubat Pazar günü Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirecekleri olağan kongrelerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

23 Şubat Pazar Günü İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak ilk büyük olağan kongrelerini gerçekleştireceklerini ifade eden İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, kongrede yeniden aday olduğunu ifade etti. Şu anda başka bir adayın olmadığını da ifade eden Başkan Aynacı, kongreye tek aday olarak gitmesi bekleniyor.

 “Üç ilçemizde kongreler tamamlanmış olup başkan ve yönetim kurulları seçildi”

Gerçekleştirecekleri kongre hakkında bilgi veren İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “İYİ Parti olarak 2. yılımızı doldurduktan sonra, dört olağanüstü kongrenin sonunda, artık Türkiye genelinde olağan kongre sürecimizi başlatmıştık. Kocaeli ili olarak geçen hafta sonu itibariyle üç ilçemizde kongreler tamamlanmış olup başkan ve yönetim kurulları seçildi. Yeni oluşan yönetimlere görevlerinde başarılar diliyorum. Bu hafta sonu itibariyle altı ilçemizde daha olağan kongreler gerçekleştirilecek olup 1 Mart itibariyle de ilçe kongreleri sona erecek. Gölcük İlçe Başkanlığı olarak 2017 yılında kurucu yönetimde bulundum ve 2018 Nisan ayından beri yürütmekte olduğum ilçe başkanlığım dönemimde bir genel seçim, bir yerel seçim ve bir de tekrarlanan İstanbul seçiminde çalışmalar yaptık. Bizimle birlikte yönetim, üye, teşkilat ve mahalle başkanlarım, sandık görevlisi olan tüm arkadaşlarıma verdikleri emek için sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu insanlarla tanışmak ve çalışmak, beni onore etmiştir” dedi.

“Yerel siyasetçiler olarak ilk hayalimiz Gölcük’tür”

Başkan Aynacı sözlerinin devamında, “ 23 Şubat itibariyle yönetime yeni girecek arkadaşlarla beraber kadromuzu daha güçlü hale getirip önümüzdeki seçimlere hazır olacağımızı belirtmek isterim. Bizim yerel siyasetçiler olarak ilk hayalimiz Gölcük’tür. Gölcük halkı için daha mutlu bir kent sağlamak isteriz. Çocukların daha mutlu, yetişkinlerin daha huzurlu bir şekilde bu şehirde yaşamalarını sağlamak adına hayallerimizin peşinde koşacağız. Bunun ilk adımı olan ve Pazar günü yapılacak kongremize tüm vatandaşlarımızı beklediğimi belirtmek isterim. Bir şenlik havasında, üyesinden delegesine, yönetiminden milletvekiline kadar hep birlikte kongremizi gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kongremiz başta Gölcük’ümüz olmak üzere ilimize ve Türkiye’mize hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.