DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Minik öğrencilerden kalpleri ısıtan davranış ELAZIĞ’DAKİ ÇOCUKLAR İÇİN 1.500 LİRA TOPLADILAR

Minik öğrencilerden kalpleri ısıtan davranış

ELAZIĞ’DAKİ ÇOCUKLAR İÇİN 1.500 LİRA TOPLADILAR

İlçemizin en aktif derneklerinden olan Gölcük Ziyaretliler Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Ziyaretliler Kuran Kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri örnek bir davranış sergileyerek, Elazığ’daki öğrenciler için kendi aralarında para topladılar. Toplanan para Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a teslim edildi.

Ziyaretliler Kuran Kursu 4-6 yaş grubu miniklerin biriktirdikleri harçlıkları Elazığ’daki Deprem Zedelere göndermek üzere düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut İlçe Müftüsü İlyas Öztel Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk ve Kuran Kursu Hocaları ile Minikler katıldı.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a teslim ettiler

Geçtiğimiz ay yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem felaketinin arsından deprem acısını yaşamış olan ilçemiz başta olmak üzere tüm yurttan Elazığ’a yardım eli uzandı. İlçemizden de oldukça yoğun yardım yapılan depremzedeler için kayıtsız kalamayan Ziyaretliler Kuran Kursu 4-6 yaş grubu 55 öğrenci örnek bir davranış sergileyerek deprem bölgesindeki çocuklarda kullanılmak üzere kendi aralarında para topladılar. 1. 500 lira yardım toplayan minik öğrenciler, topladıkları parayı müdireleri Birsen Topsakal aracılığıyla Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a teslim ettiler.

Kaymakam Karabulut minik öğrencileri tebrik etti

Ziyaretliler Kuran Kursu Müdiresi Birsen Topsakal’dan Kuran Kursu’nda verilen eğitimler hakkında bilgi alan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut minik öğrencileri ve öğretmenlerini duyarlılıklarından ötürü tebrik etti. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut “Bugün burada minik öğrencilerimizin örnek bir davranış göstererekten Elazığ’da meydana gelen deprem sonrasında Türkiye genelinde yardımlar yapılırken buradaki kuran kursun da eğitim gören 4-6 yaş grubu 55 miniklerimizin harçlıklarını sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaklaşık 1.500 TL Depremde kardeşlerine yardım amaçlı bu paraları ulaştırılması için bizlere teslim ettiler bende bu minik evlatlarımızın böyle örnek bir davranış sergiledikten dolayı kendilerine tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.